KVS-directeur Michael De Cock maakt zijn debuut als charmezanger met het nummer ‘Een brief en een kus’

Michael De Cock (51), de directeur van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, is een nieuwe weg ingeslagen. De theaterman debuteert als charmezanger met zijn nummer ‘Een brief en een kus’. Het nummer komt voort uit zijn nieuwe project ‘Kiki & Miki’. Dat legt hij enthousiast uit in een interview met ‘Humo’. 

Meer krantenkoppen in België

Ex-speler Mo Messoudi is na tien jaar terug als T2 bij Zulte Waregem: “Stille groep waar nog wat peper bij mag”

Mo Messoudi is terug van weggeweest. De 40-jarige Antwerpenaar met Marokkaanse roots verdedigde exact tien jaar geleden de kleuren van Essevee voor één seizoen. “Ik voelde me meteen thuis, net als toen ik hier als voetballer aan de slag was.”
The post Ex-speler Mo Messoudi is na tien jaar terug als T2 bij Zulte Waregem: “Stille groep waar nog

Lees meer »

41-jarige bestuurster vlucht weg na ongeval in Ardooie en crasht op vluchtheuvel in Ruddervoorde: brandweer bevrijdt vrouw uit wagen

Een 41-jarige vrouw uit Ardooie raakte dinsdag betrokken bij twee bizarre verkeersongevallen. De vrouw pleegde om 11.30 uur in haar thuisgemeente vluchtmisdrijf na een ongeval, maar crashte 40 minuten later zwaar op een vluchtheuvel in Ruddervoorde, kilometers verder. De vrouw moest door de brandweer via de koffer bevrijd worden uit haar wagen. “Ze had enorm veel nekpijn zodat we geen

Lees meer »

Firma Seynaeve brengt platina jubilarissen samen in Wielsbeke

André Derudder (94) en Margriet Van Compernolle (92) kennen intussen de weg naar het gemeentehuis van Wielsbeke. Naast goud, diamant en briljant kwamen ze er nu hun platina huwelijksjubileum vieren.
The post Firma Seynaeve brengt platina jubilarissen samen in Wielsbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het water is ijskoud en vanaf dan gaat het snel”: hoe oud-scoutsleider Daan het leven liet na avondje stappen met vrienden

De 25-jarige Daan uit Leuven verdronk gisteren in het meer van Vielsalm, in de provincie Luxemburg, toen hij daar na een feestje naar huis wilde keren. “Ik weet niet of ze veel of weinig gedronken hadden, maar dan is dat water dubbel zo gevaarlijk”, vertelt boer Erwin die zijn kampterrein aan de scouts verhuurde. Reconstructie van wat een plezierige driedaagse

Lees meer »

Jonathan (29) verdrinkt na val in kloof in Franse Alpen: “Zijn vriend reikte de hand, smeet touw, schreeuwde instructies. Maar het mocht niet baten”

Wat een avontuurlijke trip onder vrienden moest worden, is afgelopen weekend geëindigd in een drama. De 29-jarige Jonathan Victoor uit Sint-Denijs-Westrem verdronk zaterdagavond toen hij canyoning beoefende in de Franse Alpen. De twintiger gleed uit, belandde in het koude water en kwam vast te zitten tussen rotsblokken. “Zijn kameraad probeerde hem er nog uit te halen”, vertellen omstaanders. “Maar het

Lees meer »

“Misschien is Mathieu net als ik. Ik moest niks van grote rondes hebben”: Adrie van der Poel ziet dat het voor z’n zoon moeilijk is in de Tour

“Natuurlijk had Mathieu graag een rit gewonnen in deze Tour de France.” Maar dat is er ook dit jaar nog niet van gekomen. Sinds Mûr de Bretagne in de Tour van 2021 staat de wereldkampioen droog. Vader Adrie van der Poel weet hoe dat komt. “Dit is een Tour voor klassementsmannen en voor sprinters. Een renner als Mathieu wordt het

Lees meer »

Toekomstige heilige graal om de Tour te winnen? Die zit gewoon in onze darmen: maak kennis met het microbioom

Vergeet ketonen. De toekomstige heilige graal om de Tour te winnen, zit al in ons lichaam in de vorm van miljarden organismen, genaamd het microbioom. “We zitten nog in de onderzoekende fase met stoelgangtesten en darm-DNA, maar op termijn wordt het crúciaal om het microbioom van de renners zo optimaal mogelijk te krijgen voor de start van een grote ronde.”

Lees meer »