Kan Turkije-Georgië doorgaan? Stadion in Dortmund kreunt onder enorme regenval, ook enorme vechtpartijen in het publiek

Net als in België regent het ook pijpenstelen in Duitsland. En dat kan wel eens nefaste gevolgen hebben voor de wedstrijd tussen Turkije en Georgië van 18 uur. De tribunes van het BVB Stadion in Dortmund lopen letterlijk onder water. Daarnaast zijn er op de tribunes ook enorme rellen aan de gang tussen de fans van beide landen.

 

Meer krantenkoppen in België

Vermoedelijk inbrekersduo gearresteerd na wilde achtervolging die eindigt in Roeselare, verdachten negeerden zelfs een waarschuwingsschot

De politie van zone Midow raakte zaterdagnacht betrokken bij een wilde achtervolging doorheen Ingelmunster, Ardooie en Roeselare toen een bestelwagen een controle wou ontlopen. De verdachten negeerden zelfs een waarschuwingsschot, maar konden uiteindelijk ingerekend worden.
The post Vermoedelijk inbrekersduo gearresteerd na wilde achtervolging die eindigt in Roeselare, verdachten negeerden zelfs een waarschuwingsschot appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rita (62) na 31 jaar met pensioen bij Torhoutse sportdienst: “Dankbaar dat ik dit werk al die jaren heb mogen doen”

Na 37 jaar aan de slag voor de stad, waarvan 31 jaar bij de stedelijke sportdienst, is Rita Spyckerelle (bijna 63) uit de Bakvoordestraat met pensioen gegaan. Ze werd feestelijk uitgewuifd en bedankt door allen aan wie ze als sportpromotor heeft lesgegeven, onder meer de groep turnende senioren.
The post Rita (62) na 31 jaar met pensioen bij Torhoutse

Lees meer »

Onze man op de Republikeinse Conventie: “Ik ben zelden of nooit zo hard geschrokken als van de intrede van Navarro”

Op dag drie van de Republikeinse Conventie in Milwaukee sprak de running mate van Donald Trump, J.D. Vance, voor het eerst. Met een charmeoffensief wikkelde hij de zaal rond zijn vinger. Een ander uiterste was dan weer de akelige speech van Peter Navarro. Buitenlandjournalist Steven De Foer zat voor ons in de zaal en brengt verslag uit. “Er zit duidelijk

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY (VTM 2). Neemt Dimitri Van den Bergh vandaag eerste horde op ‘zijn’ toernooi?

In Blackpool ging gisteren de World Matchplay van start, één van de grootste dartstoernooien van het jaar. Onder andere Gerwyn Price en wereldkampioen Luke Humphries namen gisteren hun eerste horde zonder problemen. Vandaag is het aan de enige Belg op dit toernooi: Dimitri Van den Bergh. De World Matchplay-winnaar van 2020 opent zijn jacht op een nieuwe titel tegen de

Lees meer »

“De begrafenissfeer waarin de provincies al jaren verkeren, is voor niemand goed”

Als het regent in Wallonië, druppelt het dan straks in Vlaanderen? Nu de nieuwe Waalse regering verregaande plannen heeft voor de afschaffing van de provincies, zijn we benieuwd wat de toekomstige Vlaamse regering daar binnenkort over zal beslissen. Een zaak is zeker: de begrafenissfeer waarin de provinciebesturen nu al jaren verkeren, is voor niemand goed. Maar de provincies met één

Lees meer »

Duitse minister verbiedt uiterst rechts magazine Compact

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser heeft het blad Compact verboden omdat het extreemrechts zou zijn. Er zijn invallen gedaan in kantoren van het blad en woningen van eigenaren en uitgevers in vier deelstaten. Volgens de sociaaldemocratische Faeser is het in 2010 opgerichte medium “een cruciale spreekbuis voor de extreemrechtse scene” in Duitsland.

Lees meer »

Twee tieners uit zee gered in Oostende

Twee tieners zijn donderdagavond uit de zee gered in Oostende. Dat bevestigt de lokale politie van Oostende. Een van de slachtoffers moest gereanimeerd worden.
The post Twee tieners uit zee gered in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donald Trump verschijnt op Republikeinse conventie met verband aan oor

Donald Trump is dinsdagavond aangekomen op de Republikeinse conventie. De grote schermen toonden eerst beelden van Trump backstage, met een verband aan zijn oor. Hij gebaarde dat hij het publiek nog altijd kan horen. Het is zijn eerste publieke optreden sinds de moordpoging op hem zaterdag, waarbij zijn rechteroor geraakt werd door een kogel.

Lees meer »