Hoezo, de dappersten van alle Galliërs? Waarom Kevin De Bruyne tegen Slovakije te vaak een figurant was

Waar is het zo kunnen foutlopen voor de Rode Duivels? Wij maakten van de twee en een half uur durende busrit terug naar basecamp Ludwigsburg gebruik om België-Slovakije te herbekijken. Vrolijk word je daar niet van, maar het legde wel enkele belangrijke tactische problemen bloot. Vooral het gemis aan moed achterin is opvallend, waardoor De Bruyne meer figurant dan hoofdrolspeler was. Welke lessen moet Tedesco hieruit trekken? En wat gaat er op de schop? 

Meer krantenkoppen in België

17-jarige monitor verdacht van seksueel grensoverschrijdend gedrag met kleuters op taalkamp: “Politioneel onderzoek aan de gang”

Er loopt een onderzoek naar het seksueel overschrijdend gedrag van een 17-jarige monitor op een talenkamp in Kuurne. Hij zou kinderen van 5 à 6 jaar aangerand hebben op het talenkamp begin deze maand, tussen 1 en 5 juli bij Talencentrum Le Crayon in Kuurne. “De jongeman werd meteen op non-actief gezet”, zegt advocate Sharon Carrein die het Talencentrum vertegenwoordigt.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Buffalo-ploegvoorstelling zit erop, coverband Equality zorgt voor sfeer op de Korenmarkt

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. Daar werd de Buffalo-ploeg enthousiast ontvangen door de fans. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium klimmen. Mis niets van deze Gentse Feesten in

Lees meer »

Brouwerij Omer Vander Ghinste opnieuw erkend door TripAdvisor als populairste attractie van Kortrijk

Met groot enthousiasme kondigde brouwerij Omer Vander Ghinste donderdag 18 juli hun 10.000ste bezoeker aan. Deze mijlpaal valt in dezelfde maand waarop de brouwerij opnieuw erkend werd door TripAdvisor als de populairste attractie van Kortrijk. “Een prestatie die bijdraagt aan het culturele en toeristische aanbod van Kortrijk”, zegt zaakvoerder Omer Jean Vander Ghinste.
The post Brouwerij Omer Vander Ghinste

Lees meer »

Evelyne Van Audenhove uit Bredene op provinciale CD&V-lijst

Nadat ze eerder haar kandidatuur voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendmaakte, mag Evelyne Van Audenhove (35) zich nu ook opmaken voor de provinciale kieslijst van CD&V in West-Vlaanderen. In Bredene komt ze op voor de lokale lijst Team Bredene.
The post Evelyne Van Audenhove uit Bredene op provinciale CD&V-lijst appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Laura Tesoro bouwt feestje op de Korenmarkt

Dag twee van de Gentse Feesten is volop aan de gang! Of eerder, nacht twee. Het weer is zwoel, de pleinen staan vol. Niet in het minst de Korenmarkt, waar Laura Tesoro intussen op de planken staat. Het verwachte onweer blijft intussen uit en het ziet ernaar uit dat Gent voor de tweede nacht op rij een stevige bezoekerspiek mag

Lees meer »

Goud voor Luc en Marleen uit Kachtem

In de Sint-Vincentiusschool vond het gouden huwelijksjubileum plaats van Luc Carrette (73) en Marleen Demeulenaere (69) uit de Kerkestukstraat. Luc is afkomstig van Rumbeke en Marleen van Ardooie, ze trouwden op 6 juli 1974 in Izegem.
The post Goud voor Luc en Marleen uit Kachtem appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit landgoed verblijven Brad Pitt en Ines de Ramon: “De oprijlaan alleen al is een kilometer lang”

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze Manoir de Lébioles. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »