Hoe ziet de ideale douche eruit? ‘Als je vertelt wat 20 minuten lang douchen met de huid doet, reageren mensen verbaasd’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Links front wint verrassend Franse verkiezingen: “Geen enkele meerderheid kan geleid worden door extremen”

Het extreemrechtse Rassemblement National (RN) is bij de Franse verkiezingen tegen alle verwachtingen pas derde geëindigd. Het linkse Nouveau Front populaire (NFP) kwam verrassend als winnaar uit de bus. Ensemble van president Emmanuel Macron haalde uiteindelijk meer zetels dan RN binnen bij de parlementsverkiezingen. Nu is het aan hem om een werkbare meerderheid in het Assemblée te vinden.

Lees meer »

LIVE GIRO DONNE. Een verschil van 25 seconden met Longo Borghini: Kopecky strijdt niet mee voor winst in openingstijdrit

Vandaag begint het vrouwenpeloton aan de 35e editie van de Giro Donne – de Ronde van Italië voor vrouwen. In en rond Brescia begint wereldkampioene Lotte Kopecky aan haar strijd om de eindzege met een tijdrit van 15,7 kilometer. Dwingt de Belgisch kampioene tijdrijden meteen een goede start af onder het motto ‘goed begonnen is half gewonnen’?

Lees meer »

Vriend neemt afscheid van Mandy (33), die overleed na ongeval met vliegtuigje: “Mijn lieveke, ik zal altijd op je blijven wachten”

In een overvolle aula in Eijsden (Nederland) met een zee aan kleurrijke bloemen namen honderden familieleden, vrienden, collega’s en kennissen vanmiddag afscheid van Mandy Linder. De 33-jarige stewardess uit Voeren overleed vorige week vrijdag na een crash met een pleziervliegtuigje in Hasselt. Samen met haar vriend — de piloot van het vliegtuig — vloog ze boven haar eigen woning om

Lees meer »

Miljoenen mensen getroffen en minstens 14 doden door overstromingen in India, Nepal en Bangladesh

De massale overstromingen die India, Nepal en Bangladesh teisteren, laten een spoor van vernieling achter. Miljoenen mensen zijn getroffen en in Nepal vielen al minstens 14 dodelijke slachtoffers. Overstromingen en aardverschuivingen komen wel vaker voor tijdens het moessonseizoen in het zuiden van Azië, maar experten wijzen erop dat de klimaatverandering het natuurgeweld de laatste jaren extremer heeft gemaakt.

Lees meer »

Belg (22) verdrinkt door sterke stroming in Indonesische zee

Een Belgische toerist is in Indonesië omgekomen nadat hij door sterke golven werd meegesleurd. Lokale media bevestigen dat het om een 22-jarige Antwerpenaar gaat. Hij was een van de vijf toeristen die door de verraderlijke stroming werden gegrepen. Naast hem overleefde ook een andere toerist het incident niet.

Lees meer »