HLN TRANSFERLIVE. Thomas Buffel wordt de nieuwe hoofdcoach van Jong Genk

Het einde van het voetbalseizoen is een feit. En dus draait de transfermolen op volle toeren. Union haalt een groot talent uit Israël. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

‘Koningin van de Kantoren’ over de opvolging in familiebedrijf: “Mijn zoon is voor de concurrentie gaan werken, zo meedogenloos is de competitie”

Bij het grote publiek doet haar naam misschien geen belletje rinkelen, maar de leading leady van de vastgoedsector Ingrid Ceusters (70) heeft een levensloop zoals er geen twee zijn. Nu geeft ze de fakkel door. En spreekt ze uitzonderlijk met de pers, óók over de familieruzie die haar gezin uiteenrukte. “Als de ene niet meer met de andere door dezelfde

Lees meer »

28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit

Gedurende een dag werd GBS Goudenregenstraat in Wevelgem omgedoopt tot ‘GoudenGreetstraat’. Juf Greet verwelkomde er 28 jaar geleden de eerste kleuters en trekt nu de deur van de peuterklas achter zich dicht. Het werd een warm en bij momenten emotioneel afscheid.
The post 28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit appeared

Lees meer »

KIJK. Karen Damen zal allereerste keer ‘Sneeuwwitje’ spelen niet snel vergeten: “Gelukkig heb ik al mijn tanden nog”

“Spuit die fillers er maar in, ik ben de botoxkoningin”: Karen Damen (49) zette afgelopen weekend meteen de toon tijdens haar ‘Sneeuwwitje’-première. Getransformeerd tot ‘een duistere, boze koningin’ vergat het publiek twee uur lang dat ze ooit dat vrolijke K3’tje gehuld in kleurrijke regenboogjurken was. Van protagonist naar antagonist: de switch kon niet groter zijn, maar ze bevalt. “Ik heb

Lees meer »

Hitterecords sneuvelen tijdens extreme hittegolf in VS

De extreme hittegolf die delen van de Verenigde Staten in zijn greep heeft, houdt aan tot zeker halverwege deze week. Nadat in Las Vegas en Death Valley afgelopen weekend al hitterecords sneuvelden, verwacht de National Weather Service (NWS) dat er deze week meer records aan diggelen gaan.

Lees meer »

Erfgoedhalte voor vijftigste verjaardag Festival Dranouter

Op de koer van OC De Klakeye in Dranouter werd een Erfgoedhalte van CO7 onthuld. Die vertelt het historische verloop van 50 jaar Festival Dranouter. De locatie is niet toevallig gekozen. Het is de plaats waar in 1975 de eerste editie van het festival plaatsvond, toen nog de speelplaats van de plaatselijke jongensschool. Op de
The post Erfgoedhalte voor

Lees meer »

KIJK – Na Gloria verlaat ook Guido het beroemde zeearendnest, buurt knutselt kuiken in elkaar: “We eren wijlen cafébazin Madeleine”

Na Gloria heeft nu ook Guido het beroemde zeearendnest van De Blankaart verlaten, net voor de babyborrel van zondag. De buurt zorgt ervoor dat meter Maaike Cafmeyer en peter Wim Willaert kunnen toosten bij Madeleine. “Dit geknutseld kuiken is een eerbetoon aan onze overleden cafébazin.”
The post KIJK – Na Gloria verlaat ook Guido het beroemde zeearendnest, buurt knutselt

Lees meer »