Graspop beslist vanavond of noodplan geacti­veerd wordt: “Hevige regen speelt ons toch wel parten”

Graspop bekijkt vanavond of het een noodplan activeert, nadat de overvloedige regen een deel van de parking tot een modderpoel herleid heeft. Daarbij worden mogelijk een aantal parkings op afstand voorzien. De organisatie raadt festivalgangers aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. 

Meer krantenkoppen in België

Charmant toevluchtsoord aan de Côte d’Azur: dit is Villa Mirage, het Franse optrekje van de Zweese royals

Het gezin van prinses Madeleine (42), tweede dochter van koning Carl Gustaf (78) en koningin Silvia (80), woont na een afwezigheid van bijna tien jaar terug in Zweden. Tijd voor een heuglijke familiereünie deze zomer, en waar is het beter bijpraten dan op Villa Mirage, het vakantiethuis van de Zweedse royals in de baai van Saint-Tropez? Het gebouw kent een

Lees meer »

Uitruk voor ‘groot gat’ in wegdek, maar slechts klein zinkgat te vinden

Vreemde oproep voor de hulpdiensten zaterdagmiddag in Diksmuide. Een buurtbewoner meldde er een groot gat in de weg op een parking. Bij aankomst bleek het eerder om een futiliteit te gaan die tijdelijk opgelost werd met het plaatsen van een kegel.
The post Uitruk voor ‘groot gat’ in wegdek, maar slechts klein zinkgat te vinden appeared first on KW.be.

Lees meer »