Gewapende overvaller van telecomzaak in Brussel opgepakt

De anti-overvalbrigade van de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene heeft een verdachte opgepakt van een overval op een telecomzaak aan de Guldenvlieslaan. De verdachte bedreigde de werknemers met een vuurwapen en sloeg op de vlucht met een buit bestaande uit smartphones. 

Meer krantenkoppen in België

Amerikacorrespondente Greet De Keyser over gevolgen voor Trumps campagne: “Hij gaat moordaanslag gebruiken om er sterker uit te komen”

In Milwaukee gaat vandaag de Republikeinse conventie van start en die zal volledig in het teken staan van de moordaanslag op hun presidentskandidaat Donald Trump. Onze correspondente Greet De Keyser, die alles ter plekke volgt, ziet nu een extra verenigd Republikeins front. Hoe zal de aanval de verdere campagne van Trump beïnvloeden? En is dit nu al de genadeslag voor

Lees meer »

Acht dagen te paard naar Nederland voor het goede doel: Wendy steunt Kom Op Tegen Kanker met opmerkelijke sponsortocht vanuit Vlamertinge

630 km afleggen te paard in acht dagen. Dat is de stevige uitdaging die Wendy Klijn van stoeterij The Golden Sky aangaat ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Vertrekken doet ze vanuit Vlamertinge, hopelijk komt ze acht dagen later samen met haar paarden Whisper en Ronnie goed in haar geboortestad Alkmaar aan.
The post Acht dagen te paard

Lees meer »

Emma Plasschaert stelt zich kandidaat voor de atletencommissie van het IOC

Emma Plasschaert heeft haar kandidatuur ingediend voor een zitje in de atletencommissie van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). De zeilster hoopt een van de vier leden van de commissie te worden. De deelnemende atleten aan de Olympische Spelen in Parijs kunnen hun stem uitbrengen. Er zijn dertig kandidaten, uit dertig verschillende landen.
The post Emma Plasschaert stelt zich kandidaat

Lees meer »

Benzine weer wat goedkoper aan de pomp

De maximumprijs van benzine gaat woensdag omlaag. Wie benzine 95 (E10) tankt, betaalt dan nog maximaal 1,755 euro per liter, zo heeft de federale overheidsdienst Economie dinsdag aangekondigd. Dat is een daling met 2,3 cent per liter.

Lees meer »