Gevangene naar ziekenhuis nadat hij rake klappen krijgt van andere gedetineerden

Een gevangene die opgesloten zat in de nieuwe gevangenis van Dendermonde kreeg er rake klappen en diende naar het ziekenhuis te worden gebracht voor verzorging. De man zou zijn trommelvlies hebben gescheurd. De overbevolking zorgt volgens de cipiers voor frustratie bij de gedetineerden.

 

Meer krantenkoppen in België

Straf! Acteur uit Nieuwpoort schittert in Netflix-serie ‘Vikings: Valhalla’

Vanaf donderdag 11 juli is het derde seizoen van de wereldwijde hitserie ‘Vikings: Valhalla’ te zien op Netflix. Eén van de rollen daarin wordt vertolkt door Leander Vyvey, die ooit professioneel… kitesurfer was. “Een hele eer”, dixit Leander.
The post Straf! Acteur uit Nieuwpoort schittert in Netflix-serie ‘Vikings: Valhalla’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al voor zijn persconferentie ging het fout: Biden noemt Zelenski “president Poetin” in zijn gezicht

Nog voordat de Amerikaanse president Joe Biden de pers te woord stond tijdens zijn ‘big boy press conference’, liet hij zich betrappen op een pijnlijke verspreking. Op het einde van de NAVO-top in Washington sprak hij de Oekraïense president Volodimir Zelenski plots aan als “president Poetin”. Al snel besefte Biden dat hij de mist inging, waarna hij zijn vergissing rechtzette

Lees meer »

In deze Brugse horecazaak wordt je gezicht, huisdier of favoriete voetballer óp je koffie gegoten: “Een leuke meerwaarde”

Je onderscheiden van de rest? Daarvoor moet je, zeker wat betreft een zoveelste koffiezaak, origineel uit de hoek komen, weet Fatih Gunes (45). De zaakvoerder van horecazaak ‘Paradise’ in Brugge doet daarvoor beroep op een bijzondere techniek. Want wie bepaalde koffies bestelt, krijgt daar zijn eigen gezicht bij. En dat óp de koffie geprint. Ook je huisdier, favoriete voetballer of

Lees meer »

Diamant voor Dirk en Agnes uit Izegem

Dirk Werbrouck (84) en Agnes Dedeurwaerder (82) uit de Baronielaan werden in het stadhuis van Izegem ontvangen naar aanleiding van hun diamanten huwelijksjubileum.
The post Diamant voor Dirk en Agnes uit Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Heuglijk nieuws in Pairi Daiza: olifant Soraya zwanger

In het Waalse dierenpark Pairi Daiza is olifant Soraya zwanger. “We zijn heel blij met het nieuws dat Soraya opnieuw zwanger is”, zegt woordvoerder Johan Vreys. “Ze wordt nauwgezet gemonitord. Haar vorig jong, Sayun, is in 2023 gestorven aan het herpesvirus.”

Lees meer »

Dronken man doet ritje met heftruck in centrum Leuven

Een dronken man heeft vannacht in het centrum van Leuven een ritje gemaakt met een heftruck en het ding daarna in het midden van het Rector De Somerplein achtergelaten. Omdat het voertuig de weg versperde, werd de politie opgeroepen. Die kon met behulp van omstanders de heftruck verplaatsen. De man die de heftruck achterliet kreeg een proces-verbaal.

Lees meer »

Man vrijgelaten nadat baby overlijdt in Belgische auto in Rotterdam: “We zagen een man schreeuwen, hij liep steeds rond de wagen heen”

De man die gisteren in Rotterdam werd aangehouden nadat een baby er was overleden, is vanochtend vrijgelaten. Dat meldt het AD. Het kindje werd in zorgwekkende toestand aangetroffen in een geparkeerde auto met een Belgische nummerplaat op een industrieterrein. Volgens een getuige zou een man – mogelijk de vader – een raampje hebben ingetikt en het kind uit de auto

Lees meer »