Gevangene naar ziekenhuis nadat hij rake klappen krijgt van andere gedetineerden

Een gevangene die opgesloten zat in de nieuwe gevangenis van Dendermonde kreeg er rake klappen en diende naar het ziekenhuis te worden gebracht voor verzorging. De man zou zijn trommelvlies hebben gescheurd. De overbevolking zorgt volgens de cipiers voor frustratie bij de gedetineerden.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE VERKIEZINGEN VS. Ook Obama en Pelosi zouden nu twijfelen over kandidatuur van Joe Biden – “Mogelijk beslist hij dit weekend om uit de race te stappen”

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Vintia Ieper ontvangt Great Place to Work-certificaat

Het Ieperse bedrijf Vintia, het voormalige Gantner Ticketing, mag zich een jaar lang een Great Place to Work noemen. “We zijn ongelooflijk trots op deze prestatie”, zegt HR-coördinator Iris Vandenberghe.
The post Vintia Ieper ontvangt Great Place to Work-certificaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Het is fijn als de kindjes terug zijn van kamp, maar tegelijk is het dan ook de uitdaging om meteen de strijd met de ‘kampwas’ aan te gaan.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Waren twee zwarte acteurs in één aflevering van het goede teveel?”: ‘F.C. De Kampioenen’-figurant reageert op nieuwe commotie

Als figurant in ‘F.C. De Kampioenen’ is Amédéo Setodji (64) deze zomer opnieuw elke dag op televisie. Opvallend: in de geschrapte aflevering ‘Kamer te huur’, waarin een man uit Kameroen onderdak vindt bij Pascale, is Amédéo niet te zien. “Een gemiste kans. Waren twee zwarte acteurs te veel voor één aflevering?”, vraag zijn zoon Jonathan zich nu openlijk af. HLN

Lees meer »

Internationaal schaaktornooi Brugse Meesters pakt uit met Herr Seele

In Brugge heeft van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 augustus opnieuw het internationaal schaaktornooi Brugse Meesters plaats. Met het Sint-Lodewijkscollege in Sint-Andries als nieuwe locatie. Het gaat om de tiende editie en kunstenaar Herr Seele zet dit jubileum luister bij.
The post Internationaal schaaktornooi Brugse Meesters pakt uit met Herr Seele appeared first on KW.be.

Lees meer »