Gent vindt oplossing om oplopende boetes voor zelfde parkeerovertreding te vermijden

Gent heeft een oplossing klaar voor automobilisten die op 1 dag meerdere parkeerboetes krijgen voor dezelfde overtreding. Nu kan een foutparkeerder om de 3 uur een nieuwe boete krijgen, als de auto blijft staan. Binnenkort wordt dat om de 5 of 10 uur. 

Meer krantenkoppen in België

Vader vermoorde Michiel (22): “Als een psycholoog maar even met de dader had kunnen spreken, was dit niet gebeurd”

De dubbele moord op Miren Eynatten (54) en haar zoon Michiel Dutilleux (22) in Denderhoutem eind vorig jaar, had vermeden kunnen worden. Dat vindt de vader van Michiel. Hij wil dat er lessen getrokken worden, nu het onderzoek wordt afgesloten. “De dader was enkele uren eerder vrijgelaten met een zakje kleren en een contactverbod. Een jurist kan zo’n delicate beslissing

Lees meer »

“Hij lijkt ondoordringbaar”: ‘The Simpsons’-acteur probeert Britse King’s Guard aan het lachen te brengen door zijn karakters na te doen

De Amerikaanse acteur en komiek Hank Azaria entertaint al jaren mensen met zijn unieke stem. Hij is het bekendst door zijn vertolking in ‘The Simpsons‘, waar hij de stemmen inspreekt van onder meer barman Moe, politiechef Wiggum en Comic Book Guy. Wie de animatiereeks volgt, weet dat een lach niet moeilijk uit te lokken is. Maar de acteur stond toch

Lees meer »

“Een grote herdenking zou ze niet gewild hebben”: precies één jaar geleden verloor Martine Tanghe strijd tegen kanker

“Ik betrap mezelf erop dat ik het even goed wil doen als Martine.” Op 23 juli is het al één jaar geleden dat Martine Tanghe, de coryfee van de VRT-nieuwsdienst, op 67-jarige leeftijd haar strijd tegen kanker verloor. Maar voor Wim De Vilder (55), haar jarenlange collega en ook goede vriend, voelt het helemaal niet zo aan. In een openhartig

Lees meer »

Papa van Michiel (22) doorbreekt stilzwijgen na dubbele moord op zoon en ex-vrouw: “Hij had Red Bull gekocht om wakker te blijven om zijn mama te beschermen”

“Het had nooit mogen gebeuren.” Christophe Dutilleux (54) uit Hofstade, bij Aalst, is daar rotsvast van overtuigd nu hij alle elementen kent uit het onderzoek naar de dubbele moord op zijn ex Miren Eynatten (54) en hun zoon Michiel (22). De dader was pas enkele uren eerder door het parket vrijgelaten nadat de slachtoffers allebei een klacht tegen hem hadden

Lees meer »