Festivals maken zich zorgen om vele regen: Graspop schakelt over op noodscenario, ook Rock Werchter denkt aan plan B

Alsof het nog niet genoeg geregend had de voorbije weken, is het dinsdag nog wat harder beginnen te gieten. Met de festivalzomer die voor de deur staat, doet dat het koud zweet uitbreken bij menig organisator. Graspop grijpt al in, en ook bij Rock Werchter wordt daarover nagedacht.

 

Meer krantenkoppen in België

Europees parket opent onderzoek naar Vlaams Belang-politicus Vandendriessche voor vermeend misbruik van middelen

De federale politie voert een onderzoek naar mogelijk misbruik van Europese middelen door Europarlementslid Tom Vandendriessche (Vlaams Belang). Dat bevestigt het Europees openbaar ministerie aan Apache en Humo. Het opsporingsonderzoek naar de partij-ideoloog van Vlaams Belang gebeurt onder leiding van een Europese gedelegeerde procureur in Brussel.

Lees meer »

32 jaar na ‘Basic Instinct’: Sharon Stone (66) doet iconische pose nog eens over

“Je ziet er fantastisch uit.” Sharon Stone (66) krijgt op Instagram heel wat complimenten over een nieuwe foto. Maar liefst 32 jaar na de film ‘Basic Instinct’ heeft de Amerikaanse actrice haar iconische pose nog eens aangenomen. Iets waar de miljoenen fans van de Hollywoodster alvast blij om zijn. “Sorry voor mijn late reactie, maar mijn telefoon was even oververhit.”

Lees meer »

N-VA Harelbeke geeft namen vrij voor gemeenteraadsverkiezingen

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober stelde N-VA Harelbeke haar kandidatenlijst voor. Lijsttrekker is Patrick Claerhout, lijstduwer is Jan Van Coile. Opmerkelijke nieuwkomer is Célestine Vandeputte uit Bavikhove, communicatieadviseur voor de N-VA in Brussel.
The post N-VA Harelbeke geeft namen vrij voor gemeenteraadsverkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Johnny Depp krijgt steun uit onverwachte hoek: privédetective van Amber Heard kiest zijn kant

Zijn naam is gezuiverd en zijn carrière is weer vertrokken. Johnny Depps (61) ster is weer rijzende na een lange publieke rechtszaak tegen zijn ex-vrouw, Amber Heard. Nu krijgt de acteur ook bijstand uit onverwachte hoek. Want de privédetective die Heard inhuurde om bezwarende informatie over hem te achterhalen, heeft een boek geschreven waarin hij gek genoeg niets dan goeds

Lees meer »