Familie Van Overstraeten verstevigt greep op Home Invest Belgium

19:02 De familie Van Overstraeten krijgt dankzij het keuzedividend 30 procent van de woningverhuurder Home Invest Belgium in handen zonder een openbaar overnamebod te moeten uitbrengen. 

Meer krantenkoppen in België

“Zowel taalvaardigheid als algemene ontwikkeling worden bevorderd”: Deerlijk organiseert opnieuw een zomerschool

De gemeente Deerlijk organiseert van maandag 19 augustus tot vrijdag 30 augustus opnieuw een zomerschool. “We dienden hiervoor een subsidieaanvraag in en we krijgen 7.050 euro”, verduidelijkt schepen Louis Vanderbeken (CD&V Deerlijk).
The post “Zowel taalvaardigheid als algemene ontwikkeling worden bevorderd”: Deerlijk organiseert opnieuw een zomerschool appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bus van touringcarbedrijf Herman & Vandamme beschoten met loodjesgeweer: “Gekke tijden”

Amper enkele maanden na een gewelddadige aanvaring werd touringcarbedrijf Herman & Vandamme uit Menen opnieuw slachtoffer van zinloos geweld. Op weg naar Spanje werd een bus in Frankrijk beschoten met een loodjesgeweer. “Gelukkig raakte er niemand gewond.”
The post Bus van touringcarbedrijf Herman & Vandamme beschoten met loodjesgeweer: “Gekke tijden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het is heel speciaal dat ik hier mag zijn”: prinses Delphine zorgt voor verrassing in eerste ‘Tien om te zien’

Prinses Delphine zorgde voor de verrassing van de avond tijdens de eerste opname van het nieuwe seizoen van ‘Tien om te zien’. Acht weken bonst het showbizzhart opnieuw aan de kust. Gisteren gestart in de regen bij de repetities, maar bij zonsondergang gereanimeerd door 5.500 fans op de dijk van Westende. Wij waren erbij achter de schermen én voor het

Lees meer »

Extreem zeldzame walvis aangespoeld op strand in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland is een exemplaar van een van de meest zeldzame en minst bekende walvissoorten aangespoeld. Het karkas van het vijf meter lange dier werd op 4 juli ontdekt op een strand bij Dunedin, op het Zuidereiland. Het gaat waarschijnlijk om een mannelijke spadetandspitssnuitdolfijn. Tot nu toe is er slechts een handvol van die soort ontdekt.

Lees meer »

Topdokter wil een centrum voor prehabilitatie oprichten: “Fysieke conditie van kankerpatiënten verbeteren”

Een groepje Roeselaarse vrienden zet de schouders onder een project van de West-Vlaamse topdokter Mathieu D’Hondt. Deze chirurg die gespecialiseerd is in complexe lever- en pancreasoperaties, wil in West-Vlaanderen een centrum oprichten om de fysieke conditie van kankerpatiënten te verbeteren na de diagnose tot de dag van de operatie.
The post Topdokter wil een centrum voor prehabilitatie oprichten: “Fysieke

Lees meer »

Fietshappening ‘t Vijfde Wiel op donderdag 15 augustus: “Verwachten ruim 3.000 fietsers”

Landelijke Gilden West-Vlaanderen pakt voor de 29ste keer uit met ‘t Vijfde Wiel. De organisatie van deze gezinsvriendelijke fietshappening op donderdag 15 augustus is deze keer in handen van de Landelijke Gilden van Gistel, Eernegem-Bekegem en Ichtegem.
The post Fietshappening ‘t Vijfde Wiel op donderdag 15 augustus: “Verwachten ruim 3.000 fietsers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Interieur- en decoratiewinkel Mr. Poppins geopend

In het historische pand Kerkstraat 8-10 opende Ewoud Timmermans (42), daarin gesteund door echtgenoot Tim Van Peteghem (40), de deuren van interieur- en decoratiewinkel Mr. Poppins. “Er zijn zowel meubelen als kleine geschenkjes en bloemen te koop”, zegt Ewoud.
The post Interieur- en decoratiewinkel Mr. Poppins geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Vijf jaar na ‘De Val’, Wout van Aert over zijn grootste litteken: “Daardoor prestaties kunnen leveren die anders niet waren gelukt”

Vandaag is het exact vijf jaar geleden dat Wout van Aert (29) in Pau verwond werd door een botsing met een nadarhek in de Tour. Een exclusief interview over de levenslange kras op zijn lijf en ziel: “Het litteken op mijn rechterbil is nog steeds 21 centimeter lang, de dokter vond het een oorlogswonde. Noem het gerust een verminking.”

Lees meer »

“Ze hadden tijd genoeg om hem uit te schakelen”: beelden tonen hoe schutter positie inneemt terwijl toeschouwers politie waarschuwen

De Amerikaanse geheime dienst had de aanslag op ex-president Donald Trump kunnen voorkomen. Nieuwe beelden tonen hoe toeschouwers vlak voor de schietpartij de 20-jarige Thomas Matthew Crooks zijn positie zien innemen op een dak nabij de bijeenkomst. Ze sloegen meteen alarm, maar toch kreeg de schutter de kans om het vuur te openen. “Ze hadden tijd genoeg om de dreiging

Lees meer »

Belle Perez en Bart Kaëll blikvangers op Molenfeesten in Ruiselede: “Zo goed als gratis driedaagse”

De inwoners van Ruiselede hebben er door de coronacrisis zes jaar op moeten wachten, maar eindelijk duiken dit jaar de Molenfeesten weer op. Het wordt een boeiende driedaagse op 2, 3 en 4 augustus met toneel, kinderpret, lokaal talent, een aperitiefconcert, de klassieke Grote Prijs voor dames, de koekenworpen en als absolute blikvangers Belle Perez en Bart Kaëll. Het Feestcomité

Lees meer »