Deschamps zegt dat Mbappé, die zich “al iets beter voelt”, geopereerd moet worden: “Maar dat hoeft niet meteen”

Terwijl Franse media – waaronder het toonaangevende ‘L’Équipe’ – zeker zijn dat Kylian Mbappé (25) het duel vrijdag tegen Nederland mist, wil bondsvoorzitter Philippe Diallo zich niet uitspreken over de onbeschikbaarheid van de Franse sterspeler. Bondscoach Didier Deschamps volgt dat voorbeeld, maar zegt wel dat Mbappé binnenkort geopereerd moet worden. “Maar dat hoeft niet meteen.” Mbappé, die zich vandaag al beter zou voelen, liep tegen Oostenrijk een neusbreuk op en zal op het resterende EK voetbal met een masker spelen. 

Meer krantenkoppen in België

Zon en muziek zorgen voor recordopkomst op festival De Waterbek in Ardooie

Met 3.500 tickets in voorverkoop en nog wat zomerse last minute bezoekers is het Ardooise festival De Waterbek geen kleintje meer. Vroege festivalgangers zochten reeds een uur voor aanvang hun weg in Ardooie. Voor een aantal onder hen de ideale gelegenheid om kennis te maken met zomerbar Bardos. Daar zorgden Luigi en Co twee uur lang voor een evenement waarbij

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. ‘Joost Klein’ trapt dag twee op gang

Dag twee van de Gentse Feesten! Die begon alvast met een potje yoga en we meenden zelfs Joost Klein gezien te hebben. Volgens de officiële cijfers blijkt intussen dat de eerste dag meteen goed was voor 180.000 bezoekers, en dat belooft voor de nog resterende negen dagen. Met het oog op mogelijke onweders later vandaag, worden constructies op de pleinen

Lees meer »

Kim Jong-un ontvangt opnieuw Russische delegatie

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft een Russische delegatie onder leiding van de viceminister van Defensie ontvangen, meldt het staatspersagentschap KCNA vrijdag. Ze zouden het belang van bilaterale samenwerking bespreken op het vlak van defensie.

Lees meer »

LIVE (12u). Tegen Clement of Meunier? Union kent straks tegenstander in derde voorronde Champions League

Union gaat om 12u in de trommel voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. Een affiche tegen Philippe Clement (Rangers) of Thomas Meunier (Lille) behoort tot de mogelijkheden. Cercle Brugge en AA Gent kennen later vandaag hun (mogelijke) tegenstanders in de voorrondes van respectievelijk de Europa League en Conference League. Volg het hieronder!

Lees meer »

Waar komt mysterieuze aangespoelde bol vandaan? Onderzoek ESA moet na zeven maanden opheldering brengen

Zeven maanden geleden werd de ontmijningsdienst DOVO opgeroepen voor een mysterieuze aangespoelde bol op het strand van Bredene. Het gaat om een metalen bal met een diameter van ongeveer 40 centimeter. Volgens verschillende instanties en experten gaat het om hydrazinetank. Maar van waar die komt en hoe die in zee is beland, blijft een mysterie.
The post Waar komt

Lees meer »

Diamanten huwelijksgeluk voor Modest en Daisy

Modest Vandekerckhove en Daisy Descheemaecker uit de Torhoutsestraat in Ruddervoorde hadden onlangs familie en vrienden uitgenodigd om te klinken op hun 60ste huwelijksverjaardag.
The post Diamanten huwelijksgeluk voor Modest en Daisy appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wie durft Kamala Harris uit te dagen?

Zo lang Joe Biden weigerde om zich terug te trekken als presidentskandidaat, zo snel is Kamala Harris op het schild gehesen als zijn vervanger. Maar kan de kandidaat van het establishment ook de kandidaat van de basis worden?

Lees meer »

Four Tops-zanger Duke Fakir overleden

De Amerikaanse zanger Duke Fakir, medeoprichter van de legendarische soulgroep Four Tops, is niet meer. Hij overleed op 88-jarige leeftijd in zijn woning in Detroit aan hartfalen, meldt de New York Times op basis van een mededeling van de familie van de zanger.

Lees meer »