Bestuurster vergist zich van pedaal en belandt in vitrine van horecazaak Tallore in Roeselare

Dinsdagvoormiddag belandde er een wagen in de vitrine van Tallore in de Westlaan. Er raakte niemand gewond, maar er is wel veel schade.

Het ongeluk gebeurde iets over 10.30 uur. Een vrouw wou vertrekken op de parking van de horecazaak in de Westlaan toen ze zich van pedaal vergiste en vooruit ging in plaats van achteruit. Ze belandde in de vitrine en beschadigde ook een muurtje. De bestuurster kwam er met de schrik vanaf.

De brandweer kwam ter plaatse om de nodige hulp te bieden. (BF/foto’s BF)

The post Bestuurster vergist zich van pedaal en belandt in vitrine van horecazaak Tallore in Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe deelwagen voor de Ardooise bevolking

Wie er nood aan heeft kan vanaf nu beschikken over een deelwagen. Deze wagen die je kan huren staat ter beschikking aan de voorkant van het gemeentehuis van Ardooie.
The post Nieuwe deelwagen voor de Ardooise bevolking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deel Zedelgemsesteenweg in Eernegem langer dicht nadat door waterlek ook zinkgat ontstond

Door het grote waterlek dat zaterdagochtend ontstond in de Zedelgemsesteenweg in Eernegem is ook een zinkgat ontstaan, deels onder de asfaltweg. Daardoor werden de herstelwerken uitgesteld. “De herstelling is wat gecompliceerder geworden en moet goed aangepakt worden”, zegt eerste schepen Jan Bekaert (W.I.T.)
The post Deel Zedelgemsesteenweg in Eernegem langer dicht nadat door waterlek ook zinkgat ontstond appeared first

Lees meer »

’s Lands bekendste accordeonist-punker Marino Punk uit Menen: “Dit voelt helemaal niet aan als een job”

Rode hanenkam, accordeon en lederen jacket. In Menen, maar ook tot ver erbuiten, zal men die kenmerken op een quiz meteen associëren met Marino Punk. Deze accordeonist-punker is al sinds 1992 onafgebroken present op menige evenementen om de boel in gang te krijgen. Welkom in de wondere wereld van een extravagante punker met een poeslief karakter. “In de punkscene voelde

Lees meer »

LIVE NEDERLAND-ENGELAND (wo, 21u). Shaw komt op voor bekritiseerde Southgate: “Hij is écht goed”

Woensdag maken Nederland en Engeland onder elkaar uit wie naar de EK-finale mag in Berlijn. De match wordt gespeeld in Dortmund, en wordt in goede banen geleid door Felix Zwayer. Geen onbelangrijk detail: Bellingham beschuldigde hem in 2021 indirect van omkoping. Plaatst Oranje zich voor een eerste EK-finale sinds 1988? Of mag Engeland zich opmaken voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Britse controversiële influencer Andrew Tate en broer beschuldigd van grootschalige belastingontduiking

De Britse controversiële influencer Andrew Tate en zijn broer Tristan worden beschuldigd van grootschalige belastingontduiking in het Verenigd Koninkrijk. Zo zouden ze jarenlang samen met een derde persoon belastingen hebben ontdoken op een bedrag van bijna 25 miljoen euro inkomsten uit hun internetactiviteiten. De Britse politie heeft een civiele procedure tegen de drie aangespannen.

Lees meer »

Knokke-Heist maakt zich op voor première Grand Show Folie Royale: “Elke dag zien we de show groeien”

Vrijdag gaat de Grand Show Folie Royale in première in Knokke-Heist. De voorstelling in het Grand Casino Knokke pakt uit met indrukwekkende topstemmen, internationale acts en wervelende choreografieën. De repetities zijn volop aan de gang. “De reacties zijn unaniem positief.”
The post Knokke-Heist maakt zich op voor première Grand Show Folie Royale: “Elke dag zien we de show groeien”

Lees meer »

Tielt trekt 350.000 euro uit voor herstel landelijke wegen, oppositie vreest ‘oplapwerk’

De stad Tielt trekt 346.353,83 euro voor (plaatselijke) herstellingswerken aan de Kreupelstraat, de Kroonstraat, de Lammekensstraat, de Wielmakerstraat, de Neringenstraat, de Keizerstraat en de Kapelleweg. Volgens oppositieraadslid Veerle Vervaeke (Open/N-VA) gaat het om oplapwerk.
The post Tielt trekt 350.000 euro uit voor herstel landelijke wegen, oppositie vreest ‘oplapwerk’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man vrijgelaten nadat baby overlijdt in Belgische auto in Rotterdam: “We zagen een man schreeuwen, hij liep steeds rond de wagen heen”

De man die gisteren in Rotterdam werd aangehouden nadat een baby er was overleden, is vanochtend vrijgelaten. Dat meldt het AD. Het kindje werd in zorgwekkende toestand aangetroffen in een geparkeerde auto met een Belgische nummerplaat op een industrieterrein. Volgens een getuige zou een man – mogelijk de vader – een raampje hebben ingetikt en het kind uit de auto

Lees meer »

Baby overleden in park in Ukkel tijdens hevig onweer

In het Wolvendaelpark in de Brusselse gemeente Ukkel is dinsdagmiddag een baby overleden. Dat vertelt burgemeester Boris Dilliès aan de Franstalige televisiezender RTL. De precieze omstandigheden zijn onduidelijk, het zwaar onweer van gisteren zou er mee te maken hebben.

Lees meer »