Bestuurder van personenauto zwaargewond na botsing met tractor

Op de expresweg N45 in Haaltert, ter hoogte van de kruising met de Wilgendries, is de bestuurder van een voertuig ingereden op een tractor. De bestuurder van de personenauto is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Meer krantenkoppen in België

Massaal protest tegen toerisme op Mallorca

Opnieuw is in Spanje massaal geprotesteerd tegen de negatieve gevolgen van het toerisme. Op het vakantie-eiland Mallorca gingen zondagavond volgens de politie 20.000 mensen de straat op in hoofdstad Palma om onder het motto “Minder Toerisme, Meer Leven” hun afkeer te tonen van de toenemende excessen, en een koerswijziging te eisen.

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De avond is gevallen, Gent is klaar voor Urbanus!

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Het jonge volkje heeft al meer dan z’n deel gekregen, met onder meer de Ketnetband en de Vlaspoppenworp. God deed het intussen ook even op z’n Gents, gesteund door de vocale kwaliteiten van Koen Crucke. Tijd dus om gezegend de avond in te zetten en die heeft nog aardig wat in

Lees meer »

KIJK. Koninklijke familie samen met prinses Elisabeth aangekomen in Oxford voor afstudeerceremonie

Prinses Elisabeth (22) studeert vandaag af aan de prestigieuze universiteit van Oxford. Ze heeft er drie jaar lang een bacheloropleiding Geschiedenis en Politiek gevolgd. Tijdens een plechtige ceremonie in het Sheldonian Theatre, in toga, krijgt ze straks haar diploma. Zonet is de koninklijke familie, samen met onze kroonprinses, al aangekomen bij de residentie van de rector in Oxford.

Lees meer »

Agnes blaast 100 kaarsjes uit: “Ze woont nog steeds zelfstandig”

Agnes Verhelst werd ontvangen in het gemeentehuis van Wielsbeke naar aanleiding van haar 100ste verjaardag. Agnes zag het levenslicht in Ooigem op 29 juni 1924 en ze woont er nog steeds zelfstandig. Agnes is de weduwe van Florent Putman, die al in 2004 is overleden. In het gezin groeiden drie kinderen op: Marleen, Ignace en
The post Agnes blaast

Lees meer »

Voormalige ‘B&B zoekt lief’-vriendinnen Vicky en Ingrid vechten fikse ruzie uit: “Ze dreigde de Hells Angels op mij af te sturen”

Als één front gingen Vicky (60) en Ingrid (61) in ‘B&B zoekt lief’ in het verweer tegen uitbater Jelmont tijdens hun horrorverblijf in zijn zaak, maar sinds kort staan de dames ook lijnrecht tegenover elkaar. Een geannuleerde reis, een fysiek momentje met Jelmont en afgunst over het aantal minuten schermtijd. Het zorgt voor een bitse vete tussen de twee, die

Lees meer »

“Geef mensen opnieuw de vrijheid om op eigen tempo te verbouwen: sloop de renovatieplicht”

De partijen die straks een nieuwe Vlaamse regering willen vormen, denken eraan om de renovatieplicht te hervormen. “Maar welk van hun voorstellen het ook haalt: burgers zullen gedwongen blijven om te verbouwen aan een door de overheid opgelegd tempo”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Niemand wil tabula rasa maken. Zou het dan zo’n ramp zijn om de renovatieplicht simpelweg af te

Lees meer »