Beruchte Leuvense kotbazen veroordeeld tot celstraf

17:46 Vader en zoon Appeltans zijn veroordeeld tot 40 maanden cel en megaboetes voor krotverhuur en huisjesmelkerij. 

Meer krantenkoppen in België

Akropolis in Athene gesloten wegens hitte: temperaturen van wel 43 graden verwacht

Een hittegolf die al bijna sinds begin juli aanhoudt, heeft donderdag een nieuw hoogtepunt bereikt in grote delen van Griekenland. Omdat de lokale temperaturen naar verwachting de 43 graden zullen overschrijden, worden alle archeologische sites tussen 12 en 17 uur lokale tijd gesloten, zo kondigde het ministerie van Cultuur aan. Onder de getroffen sites bevinden zich de Akropolis en de

Lees meer »

Moeder (36) roept honderden jongeren op om skatebaan te slopen nadat verjaardag dochter niet doorgaat: “Maak alles kapot”

Een moeder uit de Amerikaanse Florida is aangeklaagd nadat zij een rel met 500 mensen op een rolschaatsbaan heeft aangewakkerd. Stephanie Pedroso (36) riep op sociale media op tot geweld tegen het personeel van de Astro Skate-ring in Brandon, Florida. Daar werd eerder het verjaardagsfeestje van haar dochter geannuleerd, meldt New York Post.

Lees meer »

Gemeente verwent sportieve senioren

De gemeente Oostrozebeke doet er alles aan om zoveel mogelijk senioren aan het bewegen of sporten te krijgen. Jaarlijks worden de actieve sporters beloond met een traktatie wat er voor zorgt dat de vriendschapsbanden worden aangehaald.
The post Gemeente verwent sportieve senioren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Vanryckeghem maakt dj-debuut: Hype’O Dream viert tiende verjaardag met tal van verrassingen

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli vindt de tiende editie van Hype’O Dream plaats. De bijzondere verjaardag wordt gevierd met meer dan 120 dj’s, waaronder enkele special guests. Op zaterdagavond voorziet organisator vzw Encore Group ook een spetterende slotshow. Tijdens de jubileumeditie wordt er voor het eerst ook met herbruikbare bekers gewerkt. “We mikken op 25.000 bezoekers”, klinkt het.<br

Lees meer »

Niet zomaar een donderdag

Volgende week donderdag. De Tour de France zit er al enkele dagen op en Tadej Pogacar is uitgerust van het feestje na zijn eindzege. Het Europees kampioenschap voetbal lijkt een eeuwigheid geleden en de Engelsen zijn al weer min of meer bekomen van hun finaletrauma. De Olympische Spelen beginnen pas een dag later. Toch wordt
The post Niet zomaar

Lees meer »