Beruchte kotbazen Appeltans krijgen rekening gepresenteerd door rechter: meer dan 8,5 miljoen euro aan boetes en 6 panden kwijt

De beruchte kotbazen Arnold en Manu Appeltans, vader en zoon uit Limburg, zijn dinsdag veroordeeld tot effectieve celstraffen van 40 maanden en zware miljoenenboetes in ‘het grootste proces ooit tegen huisjesmelkerij’. In totaal moet de familie 8,5 miljoen euro ophoesten aan boetes en verbeurdverklaringen én verliezen ze zes panden.

 

Meer krantenkoppen in België

Jonathan (29) verdrinkt na val in kloof in Franse Alpen: “Zijn kameraad smeet een touw en schreeuwde nog instructies. Maar het mocht niet baten”

Wat een avontuurlijke trip onder vrienden moest worden, is afgelopen weekend geëindigd in een drama. De 29-jarige Jonathan Victoor uit Sint-Denijs-Westrem verdronk zaterdagavond toen hij canyoning beoefende in de Franse Alpen. De twintiger gleed uit, belandde in het koude water en kwam vast te zitten tussen rotsblokken. “Zijn kameraad probeerde hem er nog uit te halen”, vertellen omstaanders. “Maar het

Lees meer »

KIJK. Man springt van brandend flatgebouw in Oostende, recht op dak van buren: “Je hoorde de kinderen op straat schreeuwen”

Bij een hevige brand in een appartementsgebouw in Oostende heeft een 35-jarige man maandagnamiddag van het dak moeten springen om aan de vlammen te ontsnappen. Hij raakte zwaargewond. Ook een 34-jarige vrouw en twee meisjes van 12 en 14 jaar moesten naar het ziekenhuis. Opvallend: het vuur ontstond mogelijk tijdens het vullen van een of meerdere gasflesjes. “Bij mij is

Lees meer »

Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek”

Op het kruispunt van de Klemskerkestraat en Jachthoornstraat in Oostende vond zondagmiddag een zwaar verkeersongeval plaats. Een 58-jarige Oostendenaar kwam met zijn speedpedelec zwaar ten val en verkeerde even in levensgevaar. De toestand van de vijftiger is inmiddels niet meer kritiek.
The post Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek” appeared

Lees meer »

Hoeve De Blauwpoorte, dé populairste trouwspot in Kortrijk: “Iedereen is getraind om perfectie af te leveren”

De zomermaanden zijn een gegeerde periode voor koppels om elkaar het jawoord te geven, iets wat eventlocatie Hoeve De Blauwpoorte duidelijk ondervindt. “Elke vrijdag en zaterdag, en zelfs op feestdagen, is een trouw ingepland. Met een 15-tal mensen vliegen we er vrijdagnacht om 5 uur in om alles tegen 10 uur klaar te hebben voor het volgende koppel”, vertelt zaakvoerder

Lees meer »