Belg betaalt in één jaar 35.000 euro meer voor buitenlandse vakantiewoning

00:01 De gemiddelde aankoopprijs van een vakantiewoning in het buitenland is in 2023 met 12 procent gestegen tot 323.853 euro. 

Meer krantenkoppen in België

Onze Amerika-correspondent Greet De Keyser over chaos nu Biden uit de presidentsrace stapt: “Toen wist ik: dit is een eindigend verhaal”

“Afstand doen van de macht, het bleek ook voor de schijnbaar zachtaardige Biden een groot probleem”, schrijft Greet De Keyser, Amerika-correspondent voor VTM NIEUWS en HLN. Hoe kwam hij dan toch tot die moeilijke beslissing? En hoe moet het nu verder? De Keyser analyseert de chaos nadat ‘koppige’ Biden dan toch de handdoek gooide.

Lees meer »

Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek”

Op het kruispunt van de Klemskerkestraat en Jachthoornstraat in Oostende vond zondagmiddag een zwaar verkeersongeval plaats. Een 58-jarige Oostendenaar kwam met zijn speedpedelec zwaar ten val en verkeerde even in levensgevaar. De toestand van de vijftiger is inmiddels niet meer kritiek.
The post Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek” appeared

Lees meer »

Tiener die in Oostende uit zee werd gered, is nog steeds in levensgevaar

De zeventienjarige jongen die donderdagavond in Oostende uit de zee gered moest worden, verkeert nog steeds in levensgevaar. Dat meldt de politie van Oostende. Zijn elfjarige broer is aan de beterhand, maar verblijft wel nog in het ziekenhuis.
The post Tiener die in Oostende uit zee werd gered, is nog steeds in levensgevaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koksijde stimuleert klimaatideeën: “Gemeente nog aantrekkelijker, gezonder en comfortabeler maken”

Wie als buurt of vereniging een klimaatidee heeft om het leven in de buurt nog beter te maken, kan bij het lokaal bestuur aankloppen voor een burgerbudget. Koksijde moedigt dergelijke projecten aan met een budget van 500 tot 5.000 euro. In totaal wordt er 15.000 euro verdeeld.
The post Koksijde stimuleert klimaatideeën: “Gemeente nog aantrekkelijker, gezonder en comfortabeler maken”

Lees meer »

Vrachtschip zinkt voor de kust van Taiwan, negen opvarenden vermist

Een vrachtschip dat onder de Tanzaniaanse vlag voer, is ten zuiden van het eiland Taiwan gezonken. Negen bemanningsleden uit Myanmar zijn vermist. Dat heeft de brandweer van de eilandstaat donderdagochtend bekendgemaakt. Het schip zou in de problemen zijn geraakt door de hevige wind veroorzaakt door tyfoon Gaemi.

Lees meer »

“Wat voor domme vragen kan jij stellen! Mijn reizen met Nand waren altijd romantisch!”: Midzomernachten met actrice Chris Lomme

“Ik ben nu eenmaal passioneel en brutaal, liefje…” Maar ze is ook heel beminnelijk. En belezen. En grappig (ken je het mopje van de tandeloze minnaar in bed?). We kregen die fijne avond in Oostende het hele gamma Chris Lomme: in plaats van een ontspannend gesprek over haar leven en vakanties buiten de podia en de schijnwerpers kregen we een

Lees meer »