Argentijns wonderkind (9) in motorcross overleden na ongeval

Bij een ongeval op een motorcrosscircuit in Brazilië is een 9-jarig Argentijns wonderkind in de sport overleden.

 

Meer krantenkoppen in België

Prof Evelien Smits gaat pancreaskanker te lijf met ‘killercellen’: “Nobelprijs is geen doel. Ik wil patiënten genezen”

Ze ziet eruit alsof ze nooit een vlieg kwaad zou doen, maar vergis je niet: professor Evelien Smits (42) is eigenlijk een bevelhebber in het leger. Ze traint ‘special forces’ in ons lichaam, onze natuurlijke killercellen, om strijd te leveren op een van de meest hachelijke slagvelden: pancreaskanker. Vandaag klinkt de ziekte nog steeds als een doodvonnis, maar gelukkig zitten

Lees meer »

Oldtimer Kastelentocht met stop aan Kasteel d’Aertrycke: “We duimen dat het niet regent op 15 augustus”

Nog even en het is weer zover: het rijdend automuseum doorkruist het Houtland. Op donderdag 15 augustus, Hemelvaartsdag, heeft de 42ste Oldtimer Kastelentocht plaats. Vijftig tot zestig auto’s van vóór de Tweede Wereldoorlog maken een rondrit langs een 15-tal idyllische kasteeldomeinen.
The post Oldtimer Kastelentocht met stop aan Kasteel d’Aertrycke: “We duimen dat het niet regent op 15 augustus”

Lees meer »

“Wat voor domme vragen kan jij stellen! Mijn reizen met Nand waren altijd romantisch!”: Midzomernachten met actrice Chris Lomme

“Ik ben nu eenmaal passioneel en brutaal, liefje…” Maar ze is ook heel beminnelijk. En belezen. En grappig (ken je het mopje van de tandeloze minnaar in bed?). We kregen die fijne avond in Oostende het hele gamma Chris Lomme: in plaats van een ontspannend gesprek over haar leven en vakanties buiten de podia en de schijnwerpers kregen we een

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries plaatst zich als eerste voor de finale, zo dadelijk Van Gerwen-Smith in andere halve finale

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »