Anne (75) zit al een maand zonder internet: “Ik voelde de tranen zo opwellen omdat ik er stilaan door zit”

Anne (75) uit Schilde zit al van 2 mei zonder internet. Ontelbare uren hing ze al met Proximus aan de lijn. De deur van de Proximuswinkel in de Shop, Eat & Enjoy in Wijnegem liep ze al plat. Na het bezoek van een technieker werkte haar internet opnieuw enkele dagen. “Maar nu zit ik alweer tien dagen zonder.”

 

Meer krantenkoppen in België

Hamas is schuldig aan oorlogsmisdaden, stelt rapport van Human Rights Watch

De al-Qassam-brigade, de gewapende tak van de extremistische Palestijnse groepering Hamas, heeft op 7 oktober verschillende oorlogsmisdaden gepleegd. Dat staat in een uitgebreid rapport van de mensenrechtorganisatie Human Rights Watch. Het gaat om het opzettelijk doden van burgers, onrechtmatige gevangenneming, en seksueel en gendergerelateerd geweld. De organisatie stelt de reactie van Israël ook aan de kaak: "Wreedheden rechtvaardigen geen wreedheden."

Lees meer »

Dit zijn de populairste dagen waarop werknemers extra dagje vrij nemen

Hoop je op vrijdag 19 juli of op vrijdag 16 augustus nog vrij te nemen om een extra lang weekend te hebben, dan zal je op je collega’s moeten rekenen. “Want het zijn de twee populairste snipperdagen van de zomer”, zegt HR-bedrijf Attentia. Vrijdag is sowieso de dag waarop we graag thuisblijven. En opvallend: het weer heeft daar weinig invloed

Lees meer »

Bus van touringcarbedrijf Herman & Vandamme beschoten met loodjesgeweer: “Gekke tijden”

Amper enkele maanden na een gewelddadige aanvaring werd touringcarbedrijf Herman & Vandamme uit Menen opnieuw slachtoffer van zinloos geweld. Op weg naar Spanje werd een bus in Frankrijk beschoten met een loodjesgeweer. “Gelukkig raakte er niemand gewond.”
The post Bus van touringcarbedrijf Herman & Vandamme beschoten met loodjesgeweer: “Gekke tijden” appeared first on KW.be.

Lees meer »