Amerikaanse popzanger Justin Timberlake opgepakt voor rijden onder invloed

Justin Timberlake (43) is gearresteerd voor rijden onder invloed. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De zanger werd in de staat New York onderschept door de politie nadat hij schijnbaar al slingerend was vertrokken na een etentje met vrienden. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van Gerwen deelt eerste prik uit aan Humphries vlak voor eerste pauze

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Weer ruzie binnen Open Vld na benoeming Goedele Liekens als senator: “Ze maken het groter dan het is. Stop it”

Dat Goedele Liekens (Open Vld) via een achterpoortje – als gecoöpteerd senator – weer een job krijgt in de Wetstraat, doet enkele liberalen zoals vanouds publiekelijk over de straatstenen rollen. Andere Open Vld’ers zien dat met lede ogen aan. Of hoe een zitje in “het sterfhuis” voor een tweespalt in de partij zorgt. “Beseffen ze niet dat het één voor

Lees meer »

Volgend weekend monsterfiles van en naar Frankrijk

Met de Olympische Spelen in het vooruitzicht verwacht reishulporganisatie Touring komend weekend extreme drukte van en naar Frankrijk. De Spelen komen bovenop de traditionele verkeersellende in het midden van de zomervakantie. Het wordt aanschuiven in grote delen van Europa.

Lees meer »