Amerikaans president Joe Biden wil regularisatie van duizenden immigranten vergemakkelijken

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nieuwe maatregelen aangekondigd die de regularisatie van immigranten makkelijker moet maken.

 

Meer krantenkoppen in België

OPROEP. Ondervind jij hinder door de wereldwijde computerstoring?

Het regent vrijdag wereldwijd meldingen van gecrashte computers. Verschillende grote bedrijven zijn getroffen en veel gebruikers krijgen een blauw scherm met een foutmelding te zien zodra ze opstarten. In ons land zijn onder meer twee ziekenhuizen, de NMBS en de luchthaven getroffen. Ben jij getroffen op een of andere manier? Laat het ons weten.

Lees meer »

Lokale handelaars krijgen heel wat complimenten

In de raadszaal van het gemeentehuis van Zonnebeke werden de prijzen uitgereikt van de actie ‘Lokaal, da’s logisch’ van de provincie West-Vlaanderen met KERNpunt als steun aan de lokale handelaars.
The post Lokale handelaars krijgen heel wat complimenten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-leraar mag cel verlaten na herhaaldelijk partnergeweld door alcoholmisbruik: “Er was niet meer mee samen te leven”

“Zolang hij les gaf, viel het nog mee, maar na zijn pensioen kreeg de drankduivel hem volledig in zijn macht.” De partner van een 67-jarige ex-wiskundeleraar uit Waregem getuigde voor de Kortrijkse rechter over het ondraaglijke leven met een alcoholverslaafde. Het zorgde er uiteindelijk voor dat hij tien weken in de cel moest blijven. Die mag hij nu verlaten als

Lees meer »

Gevecht breekt bijna los wanneer strandgangers zoenend koppel op de vingers tikken: “Hier lopen kinderen rond!”

Een passioneel koppel op een Amerikaans strand is op de vingers getikt door andere strandgangers. “Hier lopen kinderen rond”, klonk het geïrriteerd. Toen de verliefde man een fles tegen zich kreeg, was de maat vol. Hij stond recht en was klaar om de confrontatie aan te gaan, maar zijn vriendin probeerde de gemoederen te bedaren. Uiteindelijk droop het verliefde koppeltje

Lees meer »

Olga Leyers onder vuur wegens pikante looks op sociale media, maar bekend Vlaanderen neemt het voor haar op

‘Celebrity MasterChef’-winnares Olga Leyers (26), de jongste dochter van Jan Leyers (66), doet veel mannenharten op sociale media sneller slaan. Met haar gewaagde en verleidelijke outfits – denk korte rokjes, sexy lingerie en strakke shirts – durft Olga duidelijk meer dan veel andere bekende Vlamingen. Dat weet ‘TV Familie’. Niet iedereen is even grote fan, maar van haar vrouwelijke collega’s

Lees meer »