Advocaat van Eddy Snelders: “Hij is bereid om ieder slachtoffer recht in de ogen te kijken”

De publieke schandaal na al die verhalen van exhibitionisme en voyeurisme weegt zeer zwaar op Eddy Snelders, vertelt zijn advocate Sanne De Clerck. “Hij zit zeer diep, kampt met donkere gedachten, werkt hard aan zichzelf en wil zich bij elk slachtoffer persoonlijk verontschuldigen.”

 

Meer krantenkoppen in België

“Ooit zal ik mijn portie ellende wel krijgen”: Linda de Mol voorspelde al dat ze heel wat tegenslagen op haar pad zou vinden

Bij onze noorderburen staat Linda de Mol al decennialang bekend als onaantastbare televisiekoningin. Maar terwijl ze op professioneel vlak de successen aan elkaar reeg, was het leven privé niet bepaald mild voor haar. Nu ze haar zestigste verjaardag viert, blikt Story NL terug op de tegenslagen die Linda de voorbije jaren tegenkwam. Van verschillende liefdesbreuken over overspel tot die afperszaak.

Lees meer »

Meester Johan Verhalle verlaat De Horizon in Ardooie

Op 17 mei 1959 liet Johan Verhalle zich voor het eerst horen. Zijn kindertijd en jeugd bracht hij door in Ardooie. Na de lagere school werd hij een Sint Thomasser en studeerde hij af als leerkracht.
The post Meester Johan Verhalle verlaat De Horizon in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frédéric Depypere lijsttrekker van TEAM8710 in Wielsbeke

Het partijbestuur van TEAM8710 heeft gemeenteraadsvoorzitter Frédéric Depypere aangeduid als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Kan het eindelijk weer over de mensen gaan?”, klinkt het.
The post Frédéric Depypere lijsttrekker van TEAM8710 in Wielsbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zweedse spits Gustaf Nilsson ruilt Union voor Club Brugge

Gustaf Nilsson verlaat Union Sint-Gillis en verkast naar Club Brugge. Dat hebben beide teams vrijdag gemeld. De 27-jarige Zweedse aanvaller ondertekent bij de landskampioen een contract tot 2028.
The post Zweedse spits Gustaf Nilsson ruilt Union voor Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hitterecords sneuvelen tijdens extreme hittegolf in VS

De extreme hittegolf die delen van de Verenigde Staten in zijn greep heeft, houdt aan tot zeker halverwege deze week. Nadat in Las Vegas en Death Valley afgelopen weekend al hitterecords sneuvelden, verwacht de National Weather Service (NWS) dat er deze week meer records aan diggelen gaan.

Lees meer »

Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk hard uit naar Waregem Koerse”

Jonathan Naessens (34) – gekend van cocktailbar La Corba – blaast nieuw leven in het iconische Bananas-café. “Ik droom al jaren van een eigen zaak”, vertelt hij. Het gaat snel, want slechts enkele weken na het eerste contact met de brouwer opent Jonathan vrijdag al de deuren van de populaire danstent.
The post Jonathan (34) heropent danscafé Bananas: “Kijk

Lees meer »

Mia Vanneste verlaat secretariaat Mandelbloesem

Het einde van elk schooljaar gaat vaak gepaard met enkele afscheidsfeestjes van enkele verdienstelijke mensen die zorgden voor een geolied team. Bij basisschool Mandelbloesem in Oostrozebeke is dit niet anders. Schoolhoofd Ilse Vervaeck ziet alweer een paar sterkhouders vertrekken die ze het liefst in haar team wou houden, maar er is nu eenmaal een tijd van komen en gaan. Voor

Lees meer »