50 strippers dansen tussen heiligenbeelden om gebeden van gelovige kracht bij te zetten

Een gelovige dertiger huurde vorige week een groep strippers in om twintig minuten lang rond een gouden beelden van Vara Brahma – de boeddha met vier gezichten – te dansen in een tempel in een winkelcentrum in Nieuw Taipei. De vrouwen moesten de goden en de geesten van overledenen gunstig stemmen zodat zijn wensen zouden vervuld worden.

 

Meer krantenkoppen in België

Kotmadam Jeanne sluit definitief de deuren van haar studentenhuis in allerlaatste seizoen van ‘De Kotmadam’

Na 25 seizoenen sluit ‘De Kotmadam’ definitief de deuren van haar studentenhuis in Leuven. De nieuwe afleveringen vormen één doorlopend verhaal en zijn vanaf 25 juli te zien op Streamz. De eerste aflevering kwam op televisie op 30 december 1991. Met 352 afleveringen is ‘De Kotmadam’ de langst lopende reeks ooit in Vlaanderen. In totaal verwelkomde het studentenkot 29 verschillende

Lees meer »

Gewezen voorzitter Braderiecomité André Pauwelyn (87) overleden

In woon- en zorgcentrum Mater Amabilis in Wervik is André Pauwelyn (87) overleden. Zowat dertig jaar lang zette hij zich in voor het Braderiecomité waarvan tien jaar als voorzitter. André was de laatste voorzitter van de reuzengilde. Groot waren zijn verdiensten.
The post Gewezen voorzitter Braderiecomité André Pauwelyn (87) overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spanje bereidt zich voor op temperaturen tot mogelijk 44 graden

Spanje beleeft de eerste warme dagen van deze zomer met temperaturen die mogelijk oplopen tot 44 graden. In Zaragoza, in het noordoosten van het land, stijgt het kwik vrijdag naar alle verwachting tot 42 graden en in Andalusië, in het zuiden, zou het nog heter kunnen worden. Ook in de steden Sevilla en Córdoba kan het vrijdag 44 graden worden,

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden stapt uit presidentsrace

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Sean Dhondt maakt overstap naar Play Nostalgie

Na de zomer stapt Sean Dhondt over van Qmusic naar Play Nostalgie. Hij zal elke weekdag te horen zijn tussen 10u en 13u, met een gloednieuwe radioshow. Marcia Bwarody die de afgelopen jaren het voormiddagblok erg succesvol voor haar rekening nam, zal voortaan na Sean de middaguren van 13u tot 16u laten swingen.

Lees meer »

Vintia Ieper ontvangt Great Place to Work-certificaat

Het Ieperse bedrijf Vintia, het voormalige Gantner Ticketing, mag zich een jaar lang een Great Place to Work noemen. “We zijn ongelooflijk trots op deze prestatie”, zegt HR-coördinator Iris Vandenberghe.
The post Vintia Ieper ontvangt Great Place to Work-certificaat appeared first on KW.be.

Lees meer »