ZNA reageert op nieuws over onnodige chemo: “Deze conclusie is gebaseerd op eigen interpretatie van bronnen”

ZNA Ziekenhuizen betwist dat een patiënt van ZNA Cadix verkeerdelijk een chemo kreeg. “Dit is een conclusie van bronnen op basis van eigen interpretatie”, klinkt het. Verschillende bronnen bevestigden dit nochtans eerder aan Gazet van Antwerpen.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Tom Waes verdient nu 1 miljoen euro bruto en 2 nieuwkomers bij de topverdieners: dit zijn de 6 superkanonnen van de VRT

Tom Waes is nu de absolute topverdiener bij de VRT: hij verdient jaarlijks – weliswaar deels met Nederlands geld – 1 miljoen euro bruto. Bij de zwaarste contracten zijn er met Peter Van de Veire en Karl Vannieuwkerke nog twee mannen extra bijgekomen. Maar ook: Kobe Ilsen is de eerste VRT-presentator wiens exclusiviteitscontract niet werd verlengd en ook Niels Destadsbader

Lees meer »

“Waren twee zwarte acteurs in één aflevering van het goede teveel?”: ‘F.C. De Kampioenen’-figurant reageert op nieuwe commotie

Als figurant in ‘F.C. De Kampioenen’ is Amédéo Setodji (64) deze zomer opnieuw elke dag op televisie. Opvallend: in de geschrapte aflevering ‘Kamer te huur’, waarin een man uit Kameroen onderdak vindt bij Pascale, is Amédéo niet te zien. “Een gemiste kans. Waren twee zwarte acteurs te veel voor één aflevering?”, vraag zijn zoon Jonathan zich nu openlijk af. HLN

Lees meer »

KSA Bikschote organiseert God Zij Drank Summer Edition

Al vele jaren zet KSA Bikschote de bloemetjes buiten tijdens de jaarlijkse fuif ‘God Zij Drank’, maar sinds vorig jaar organiseert de jeugdbeweging ook een zomerse versie: God Zij Drank Summer Edition. Dat bleek zodanig aan te slaan dat er dit jaar op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli weer een zomerbar ingericht wordt.
The post KSA Bikschote organiseert

Lees meer »

? Schuldig zonder bewijs? Els Clottemans werd naar sofa verbannen, terwijl Van Doren het bed deelde met Marcel: “Dat maakte haar razend”

Kan iemand schuldig zijn aan moord zonder materiële bewijzen? Dat is de centrale vraag tijdens het proces over de parachutemoord. Op de beklaagdenbank zit Els Clottemans, die elke betrokkenheid ontkent bij de dood van haar vriendin en liefdesrivale Els Van Doren. In de tweede aflevering van de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ maak je één van de meeste ophefmakende rechtszaken opnieuw mee

Lees meer »

Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup

Een video die zondag is verschenen op de website van La Dernière Heure/Les Sports toont hoe minstens twee supporters in het Brugse vak de nazigroet brachten na afloop van de Supercup-match zaterdagavond tussen Club Brugge en Union (1-2).
The post Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgian Cats sluiten voorbereiding op Olympische Spelen ongeslagen af met nieuwe zege tegen Japan

De Belgian Cats hebben zondagmiddag in het Franse Reims ook hun zesde en laatste voorbereidingsmatch met het oog op de nakende Olympische Spelen in Parijs (26 juli-11 augustus) gewonnen. Tegen Japan won België met 75-65 (rust: 41-25).
The post Belgian Cats sluiten voorbereiding op Olympische Spelen ongeslagen af met nieuwe zege tegen Japan appeared first on KW.be.

Lees meer »