Werkstraf voor Pittemse twintiger die drugs rondvoerde voor ‘André Hazes’

Een 28-jarige Pittemnaar heeft voor de Brugse rechtbank negentig uur werkstraf gekregen voor drugshandel. Zijn opdrachtgever hanteerde een opmerkelijke schuilnaam.

Op 9 mei 2022 stapte de vriendin van beklaagde D.V. naar de politie met een klacht voor partnergeweld. Haar vriend was agressief geworden toen ze hem geconfronteerd had met zijn cocaïnehandel. In juli volgde een huiszoeking bij D.V. en troffen de speurders naast allerlei drugsattributen ook 16,3 gram cannabis aan onder de kofferplaat van z’n voertuig.

Onderzoek van zijn gsm wees uit dat de Pittemnaar diverse contacten had met drugsverslaafden. Bovendien bleek hij drugs rond te voeren voor een man die de opereerde onder de schuilnaam ‘André Hazes’. In ruil kreeg D.V. gratis cocaïne. Als D.V. zijn werkstraf niet correct uitvoert, riskeert hij alsnog twaalf maanden cel te krijgen. (AFr)

The post Werkstraf voor Pittemse twintiger die drugs rondvoerde voor ‘André Hazes’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Van Gerwen rekent af met Smith en neemt het in de World Matchplay-finale op tegen wereldkampioen Humphries

De World Matchplay kent zijn twee finalisten: Michael van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Zondagavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. De wedstrijden zijn ook LIVE

Lees meer »

“Deze onnodige aanvallen voeden de speculaties”: terwijl Pogacar zich lijkt te amuseren, vindt Armstrong dat hij zich “rustiger moet houden”

“A normal day at the office.” Leuke finale op Superdévoluy, maar Tadej Pogacar haalde er een keer de schouders bij op. Terwijl zijn concurrenten vechten voor elke seconde, lijkt hij vooral manieren te zoeken om zich te amuseren in de Tour. Lance Armstrong ziet het allemaal niet graag gebeuren. De Amerikaan noemt de aanvallen “onnodig” en voer voor speculaties. “Soms

Lees meer »

Verkoop Veritas vlot niet

15:30 De verkoop van de Belgische naai- en modeketen Veritas verloopt moeilijk. Vergevorderde gesprekken met een overnemer ketsten af. Mogelijk komt het straks toch nog tot een deal.

Lees meer »