Weinig Vlamingen voelen zich comfortabel bij AI als nieuwsproducent

Slechts 13 procent van de Vlaamse nieuwsgebruikers voelt zich comfortabel met Artificiële Intelligentie (AI) als nieuwsproducent. Jongeren en hogeropgeleiden staan positiever tegenover AI. Dat blijkt uit het jaarlijkse Digital News Report.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Nieuwe beelden halen uitleg van Rusland over getroffen kinderziekenhuis onderuit: “Dit lijkt opzettelijke aanval”

Rusland heeft maandag “een massale raketaanval” op Oekraïne gelanceerd op klaarlichte dag. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky rept over meer dan veertig raketten van verschillende types die werden afgevuurd op steden als Kiev, Dnipro, Kryvyi Rih, Sloviansk en Kramatorsk. In hoofdstad Kiev werden naast flatgebouwen ook een kinderziekenhuis en nog een ander medisch centrum getroffen. Er is sprake van minstens

Lees meer »