‘We moeten meer doen om geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken in het onderwijs’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Redders halen zwemmer die onwel werd uit water tijdens Sea Swim in Nieuwpoort

Tijdens de Sea Swim in Nieuwpoort, een wedstrijd openwater zwemmen in zee, is een zwemmer gisterenavond onwel geworden in het water. Gelukkig hadden de redders die de wedstrijd begeleidden dat snel door en kon de zwemmer uit het water worden gehaald. “De omkadering van zo’n evenement is top en dus werd er snel ingegrepen”, zegt An Beun van de kustreddingsdienst

Lees meer »

Kranige Clara (102) woont nog alleen op haar hoeve in Aartrijke: “Vier seizoenen op één dag toen je trouwde”

Liefst 102 kaarsjes mocht Clara Inghelbrecht op maandag 15 juli uitblazen. De kranige Aartrijkse woont nog steeds alleen op haar hoeve, gaat nog graag een kaartje leggen in Jonkhove en is actief lid van meerdere verenigingen.
The post Kranige Clara (102) woont nog alleen op haar hoeve in Aartrijke: “Vier seizoenen op één dag toen je trouwde” appeared first

Lees meer »

Gehandicapte astronaut John McFall kan veilig de ruimte in

Voormalig Brits Paralympisch kampioen John McFall, die door het Europees Ruimteagentschap is geselecteerd om te trainen om de eerste gehandicapte astronaut te worden die de ruimte in gaat, zou veilig in het Internationaal Ruimtestation (ISS) kunnen verblijven, zo heeft ESA bekendgemaakt.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt nieuwe afvalballonnen de Zuid-Koreaanse grens over

Noord-Korea heeft donderdag opnieuw ballonnen met vermoedelijk afval naar Zuid-Korea gestuurd, melden Zuid-Koreaanse media. De afvalballonnen lijken volgens het Zuid-Koreaanse leger onderweg te zijn naar het noordelijke deel van de provincie Gyeonggi, die aan Noord-Korea grenst en de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel omringt.

Lees meer »