Vrouw (38) in levensgevaar na aanrijding met 2 dronken bestuurders in Mol

Een 38-jarige vrouw uit Meerhout verkeert nog altijd in levensgevaar na een ongeval met 2 dronken autobestuurders, afgelopen weekend in Mol. Een auto botste tegen de voetgangster, waarna een tweede auto nog eens op de eerste auto inreed. De bestuurders van de 2 wagens waren allebei onder invloed van alcohol. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. 

Meer krantenkoppen in België

Tesla stelt voorstelling robottaxi uit

De Amerikaanse bouwer van elektrische wagens Tesla stelt de voorstelling van zijn langverwachte volledig zelfrijdende robottaxi uit. Dat meldt het financiële persbureau Bloomberg op basis van bronnen met kennis van zaken.

Lees meer »

Recordjaar voor Peter Goossens: nooit eerder verdiende hij met Hof van Cleve zoveel als afgelopen 2023

Het laatste jaar aan het fornuis bij Hof van Cleve was er voor Peter Goossens (60) één met een gouden randje. Ook letterlijk, zo blijkt uit de pas neergelegde jaarrekening van 2023. Nooit eerder maakte een sterrenrestaurant in ons land zoveel winst. Wie het kon betalen, wilde dan ook het ‘afscheidsjaar’ van de driesterrenchef meepikken. Maar hoeveel leverde die volkstoeloop

Lees meer »

N-VA Brugge pakt uit met kandidaten van 19 tot 87 jaar

“Thuis in een welvarend, warm en veilig Brugge”. Dat zijn de krachtlijnen van het kiesprogramma dat N-VA Brugge bewust op de Vlaamse feestdag presenteerde, in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De lokale N-VA-lijst is flink verjongd, ook al is de oudste kandidate 87 jaar.
The post N-VA Brugge pakt uit met kandidaten van 19 tot 87 jaar appeared first

Lees meer »

EXCLUSIEF. 8 minderjarigen in eerste alcoholkliniek van het land: “Hij was net 15, had een fles wijn op en negen pinten”

Primeur: acht minderjarigen volgen momenteel een traject in de eerste alcoholkliniek van ons land, in het ZAS Augustinus in Antwerpen. Ze werden allemaal zwaar geïntoxiceerd op spoed binnengebracht, weg van de wereld. Een van hun ouders vertelt aan HLN hoe het zover is kunnen komen en hoe bang ze is dat het ooit écht foutloopt. “Het valt me op hoeveel

Lees meer »

“Een pretpark kunnen we niet betalen”: Noa (23) en Dieter (26) krijgen dagje Bellewaerde cadeau door nieuw fonds

Noa (23), Dieter (26) en bijna een miljoen andere Vlamingen kunnen zich geen vakantie permitteren. Met steun van het fonds ‘Vakantie voor Iedereen’ kregen bijna honderd kansarmen en hun begeleiders een dagje Bellewaerde cadeau. “Dezer dagen zie ik heel wat reisfoto’s van vriendinnen. We zijn blij dat we nu ook even onze zorgen kunnen vergeten”, zegt het koppel.

Lees meer »

Bromfietser raakt gewond bij ongeval in Roeselare

Op het kruispunt van de Iepersestraat met de Westlaan gebeurde er woensdagochtend omstreeks 6.30 uur een aanrijding waarbij de bestuurder van een bromfiets gewond geraakte.
The post Bromfietser raakt gewond bij ongeval in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »