Vlaming stemt vaker voor vrouwen, maar parlement blijft toch mannenzaak

15:27 Hoewel vrouwen opvallend meer voorkeurstemmen krijgen, gaat het gros van de zetels in het Vlaams Parlement naar mannelijke politici. De lijstopmaak blijkt voor de genderverdeling doorslaggevend. 

Meer krantenkoppen in België

“Ze hebben duidelijk een romantische klik”: wie is Boris, met wie prinses Amalia steeds vaker gezien wordt?

De Nederlandse prinses Amalia (20) leeft op wolkjes. Ze heeft haar hart verloren aan prins Boris van Saksen-Coburg (26). Volgens ooggetuigen werden de twee (opnieuw) samen gezien, en was er “duidelijk een romantische connectie”. Wie is deze in Spanje geboren beeldhouwer? En zal prins Boris een rol spelen in Amalia’s toekomst? “Koningin Máxima en Boris’ moeder zouden zelfs voor matchmaker

Lees meer »

Geslaagde eerste editie van Summerlove in Oostende: 6.000 fans zingen mee met Suzan & Freek, Pommelien Thijs en Regi

De festivalorganisatoren omschreven het op voorhand als ‘het grootste feest aan de kust’ en dat wàs het ook. Het gloednieuwe festival in Oostende met onder andere Regi ft. Linda & guests, de Nederlandse popsensatie Suzan & Freek en Pommelien Thijs op het podium, mocht op de eerste editie gisteren (donderdag) zo’n 6.000 festivalgangers verwelkomen.
The post Geslaagde eerste editie

Lees meer »

Guido Gezelle Barbecuebende organiseert met succes zesde buurtfeest voor Guido Gezellelaan en Kasteelstraat

Zopas had in Torhout de zesde editie plaats van het buurfeest voor de bewoners van de Guido Gezellelaan en de Kasteelstraat. Dat gebeurde op het gazon achter het station. De organisatie was in handen van de Guido Gezelle Barbecuebende.
The post Guido Gezelle Barbecuebende organiseert met succes zesde buurtfeest voor Guido Gezellelaan en Kasteelstraat appeared first on KW.be.

Lees meer »