Vijf gewonden bij steekpartij in Metz, “terroristisch motief momenteel uitgesloten”

In de Franse stad Metz zijn bij een steekpartij vijf mensen gewond geraakt. Dat meldt het Franse gerecht.

 

Meer krantenkoppen in België

Maxim en Valesca winnen BK autobandrollen tijdens Gapersfeesten

Maxim Buyse en Valesca Dewerchin zijn de winnaars van de derde editie van het BK autobandrollen tijdens de Gapersfeesten in Geluwe. Er waren zo’n 120 deelnemers, kinderen inbegrepen. Het was niet zomaar om ter verst een autoband rollen, maar meer een obstakelrun over een afstand van twintig meter.
The post Maxim en Valesca winnen BK autobandrollen tijdens Gapersfeesten appeared

Lees meer »

Honderden mensen in tranen tijdens afscheid van Délano (1), die verdronk in tuin: “Je was een lachebekje en het zonnetje in huis”

Honderden mensen namen woensdagmiddag afscheid van de kleine Délano. De jongen had eind juli twee jaar moeten worden, tot begin juli het noodlot toesloeg en hij verdronk in een zwembad in de tuin. Niemand hield het droog tijdens de plechtigheid. “De dag dat ik jou voor het eerst in mijn armen sloot, was ik op slag verliefd”, klonk het bij

Lees meer »

Tesla stelt voorstelling robottaxi uit

De Amerikaanse bouwer van elektrische wagens Tesla stelt de voorstelling van zijn langverwachte volledig zelfrijdende robottaxi uit. Dat meldt het financiële persbureau Bloomberg op basis van bronnen met kennis van zaken.

Lees meer »

Jacqueline uit Knokke viert 100ste verjaardag en doet nog steeds boodschappen voor medebewoners

Feest ten huize Jacqueline Boereboom uit Knokke-Heist. De kranige dame vierde haar 100ste verjaardag en werd in de bloemetjes gezet door burgemeester Jan Morbee (GBL) en schepen Bert De Brabandere. Ze kreeg een schaal van de provincie en een fotokader van het koningshuis.
The post Jacqueline uit Knokke viert 100ste verjaardag en doet nog steeds boodschappen voor medebewoners appeared

Lees meer »

Nieuwe omkleedhokjes met douches zorgen voor extra comfort voor Oostendse strandgangers

In Oostende werd een nieuw omkleedhokje op het strand in gebruik genomen, ter hoogte van de Christinastraat. Het zal beschikbaar zijn tot eind september. De stad wil hiermee de ervaring van zowel lokale bewoners als toeristen verbeteren. Het is een realisatie van de Stedelijke Werkhuizen.
The post Nieuwe omkleedhokjes met douches zorgen voor extra comfort voor Oostendse strandgangers appeared

Lees meer »