Twee bestuurders van verkeersagressie op R4 zijn geïdentificeerd en werden verhoord

De twee bestuurders die betrokken waren bij een ernstig geval van verkeersagressie op de R4 zijn geïdentificeerd door de politie. Het parket kan hen vervolgen voor bumperkleven, onaangepast rijgedrag en rechts inhalen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Dat rechtse partijen foeteren op Rousseau is hypocriet: de Vlaamse regering zette de achterdeur van de begroting zelf open”

“Conner Rousseau (Vooruit) wil investeringen buiten de begroting kunnen doen. Straks eindigen we met een grotere begroting buiten de eigenlijke begroting. En daar kunnen de centrumrechtse partijen niet op foeteren”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Wat deed de Vlaamse regering jaren geleden? De investeringen voor Oosterweel uit de begroting houden.”

Lees meer »

Hoe befaamd plan van Visma-Lease a Bike dit jaar niet zal slagen: “Allicht beste prestatie in m’n leven en toch verliezen we een minuut”

Bloedheet was het in de Pyreneeën en toch bleef Jonas Vingegaard achter met een zak ijs tegen het voorhoofd. In plaats van de grote omwenteling dankzij het befaamde plan van Visma-Lease a Bike verdriedubbelde zijn achterstand naar 3’09”. Is de Tour gereden? “Het enige wat we kunnen hopen is dat Pogacar eens een slechte dag heeft.”

Lees meer »

Op de Mercator met Hans Rabaey, algemeen coördinator Theater aan Zee: “TAZ is onlosmakelijk verbonden met Oostende”

Hans Rabaey (58) is al meer dan 20 jaar actief bij Theater aan Zee. Aanvankelijk achter de schermen, de laatste jaren steeds meer op de voorgrond als algemeen coördinator. Hij zag het festival evolueren en wil een nieuwe zoektocht naar opvallende locaties voor het festival. “Oostende is een pioniersstad en sommige innovaties blijven te veel onder de radar”, zegt de

Lees meer »