Twaalf mensen gedagvaard voor illegale raveparty op Groot Schietveld vorig jaar

Het parket heeft 12 mensen gedagvaard na de illegale raveparty vorig jaar op het militair domein Groot Schietveld. Meer dan 200 aanwezigen hebben een voorstel tot minnelijke schikking van 150 euro gekregen. Morgen wordt het proces ingeleid. 

Meer krantenkoppen in België

Witte rook in Willebroek: Decathlon-personeel kan kiezen voor job bij sportketen of bij overnemer van depot

Decathlon en de socialistische vakbond BBTK hebben een sociaal akkoord gesloten over het personeel van het Decathlon-depot in Willebroek. Een 130-tal werknemers kunnen kiezen: voor een toekomst bij Decathlon of bij de overnemer van het distributiecentrum. Ze kunnen er ook voor kiezen om het bedrijf te verlaten. Aan het akkoord gingen bijna 3 maanden van onderhandelen vooraf.

Lees meer »

Elisabeth Lucie Baeten beschuldigt ‘Vogue’ van “verzinnen” cellulitis: “Van iets normaal maakten zij plots probleem”

Elisabeth Lucie Baeten (33) is het duidelijk oneens met de vele artikels over cellulitis. Toen ze online door een nieuwswebsite scrolde en opnieuw een artikel zag met de titel ‘Putjes en deukjes in je huid: wat is cellulitis en kun je er iets tegen doen?’, reageerde ze scherp op sociale media. “Cellulitis is net zo normaal als rimpeltjes op je

Lees meer »

Londen en Dublin willen betrekkingen nieuw leven in blazen

De nieuwe Britse premier Keir Starmer en zijn Ierse collega Simon Harris hebben woensdag beloofd om “de betrekkingen tussen de twee landen nieuw leven in te blazen”. De landen zijn “verenigd door geografie en geschiedenis”, stelden de regeringsleiders in een gezamenlijke verklaring.

Lees meer »