Stranden op populair Spaans eiland gesloten nadat toeristen haai spotten: “Zijn vin stak 10 centimeter boven het water uit”

Drie bij toeristen erg populaire stranden op het Spaanse eiland Gran Canaria zijn afgelopen weekend afgesloten voor het publiek nadat een haai (of mogelijk zelfs twee) gespot werd(en).

 

Meer krantenkoppen in België

Deze sculpturen in Knokke-Heist kan je letterlijk ruiken

Kunst met een geurtje aan? Dat vind je deze zomer in Knokke-Heist. En dat mag je best letterlijk nemen, want de passanten kunnen effectief ruiken aan de sculpturen van Peter De Cupere, die op enkele iconische locaties werden neergezet.
The post Deze sculpturen in Knokke-Heist kan je letterlijk ruiken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mol krijgt muurschildering Rode Duivel Wout Faes niet verwijderd

In Mol kost het de gemeente veel moeite om de muurschildering van Rode Duivel Wout Faes te verwijderen. Het portret van de verdediger staat op de gevel van cultuurcentrum ’t Getouw naar aanleiding van het EK voetbal. Nu het voetbaltornooi gedaan is, wilde de gemeente af van de tekening. Ze probeerde hem eraf te halen met een hogedrukspuit, maar zonder

Lees meer »

Elisabeth Lucie Baeten beschuldigt ‘Vogue’ van “verzinnen” cellulite: “Van iets normaal maakten zij plots probleem”

Elisabeth Lucie Baeten (33) is het duidelijk oneens met de vele artikels over cellulite. Toen ze online door een nieuwswebsite scrolde en opnieuw een artikel zag met de titel ‘Putjes en deukjes in je huid: wat is cellulite en kun je er iets tegen doen?’, reageerde ze scherp op sociale media. “Cellulite is net zo normaal als rimpeltjes op je

Lees meer »

Mysterieuze moord in Thailand: zes gasten dood aangetroffen in luxehotel in Bangkok, cyanide gevonden in theekopjes

In een luxehotel in een toeristische wijk in de Thaise hoofdstad Bangkok heeft een mysterieuze moord plaatsgevonden. Het personeel van het Grand Hyatt Erawan trof gisteren zes lichamen aan in een van de suites. Het zou gaan om drie mannen en drie vrouwen. De Thaise politie laat weten dat de slachtoffers wellicht vergiftigd zijn. Zo werd de zeer giftige stof

Lees meer »

Thomas Matthew Crooks, de 20-jarige schutter die Trump op een haar na miste: “Andere studenten lachten hem uit”

De schutter die zaterdagavond oud-president Donald Trump bijna kon vermoorden tijdens een campagnebijeenkomst werd door de FBI geïdentificeerd als de 20-jarige Thomas Matthew Crooks. Hij werd ter plekke gedood door agenten van de Secret Service. Wie is die jongeman, wiens kogels Trump op een haar na misten en die geregistreerd stond bij de Republikeinen?

Lees meer »

Schutter op Trump-rally verkende terrein met drone kort voor aanslag

Thomas Matthew Crooks, die afgelopen zaterdag probeerde Donald Trump dood te schieten, verkende het terrein in Pennsylvania met een drone kort voordat de oud-president er een toespraak hield. Dat zeggen bronnen aan dagblad ‘The Wall Street Journal’. De beveiliging van de campagnerally heeft veel vragen opgeroepen.

Lees meer »