Stad Brugge lanceert digitale geboorteaangifte

Straks kunnen kersverse ouders in Brugge hun geboorteaangifte digitaal uitvoeren, via een digitale applicatie binnen Mijn Burgerprofiel. Schepen van Klantgerichte Dienstverlening Pieter Marechal en schepen van Burgerzaken Jasper Pillen lichtten dit maandag toe in de materniteit van het AZ Sint-Jan.

“Het voornaamste voordeel is het gemak voor ouders om de aangifte eenvoudig online te doen, op een tijdstip dat hen het beste uitkomt, zonder dat ze zich naar het Huis van de Bruggeling hoeven te begeven. Bovendien is de digitale geboorteaangifte ontworpen met de hoogste beveiligingsnormen om de privacy van ouders en hun gegevens te waarborgen”, luidt het.

Om de digitale geboorteaangifte op te starten, kunnen ouders terecht op www.brugge.be/geboorteaangifte. (CGRA)

The post Stad Brugge lanceert digitale geboorteaangifte is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Johan Verminnen wil carrière waardig afsluiten met laatste tournee: “Eindigen door afscheid te nemen van een publiek”

Zanger en liedjesschrijver Johan Verminnen gaat volgend jaar op afscheidstournee. Dat bevestigt hij in ‘Op stap met Michaël’ op Radio 1. Met die tour, die hij de naam ‘De laatste ronde’ wil geven, hoopt hij zijn carrière waardig af te sluiten. "Het is een weloverwogen beslissing. Ik heb de laatste jaren veel collega’s, medestrijders met groot talent, zien verdwijnen zonder

Lees meer »

Waterbeleving voor durvers en genieters

Met de Leie, de Mandel en het kanaal Kortrijk-Bossuit en enkele uit de kluiten gewassen waterplassen kan het niet anders dan dat waterbeleving in de Leiestreek hoge toppen scheert.
The post Waterbeleving voor durvers en genieters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Democratische kopstukken voeren druk op Biden op, president zegt alleen bij “medisch probleem” kandidatuur te zullen evalueren

De druk op Joe Biden vanuit zijn eigen partij neemt met de dag toe. Verscheidene Democratische kopstukken hebben de voorbije dagen met hem gesproken en duidelijk gemaakt dat zij het idee genegen zijn een andere kandidaat het veld in te sturen om het voor het presidentschap op te nemen tegen Donald Trump. Biden blijft volharden, al lijkt hij de deur

Lees meer »