Pimco: ‘Tijd om deel aandelen door obligaties te vervangen’

14:27 De obligatiereus Pimco raadt een drastische wending aan voor de modelportefeuilles die uit 60 procent aandelen en 40 procent obligaties bestaan. ‘Het is tijd om die verhouding om te draaien.’ 

Meer krantenkoppen in België

DISCUSSIE. Extra veel Belgen ziek op reis door extreme hitte: welke maatregelen neem jij?

De eerste weken van de vakantie moest bijstandsorganisatie Touring opvallend meer Belgen te hulp komen in het buitenland. Er werden 12 procent meer interventies genoteerd dan in dezelfde periode vorig jaar. En die stijging zit vooral in de medische hulp, meer dan in kapotte auto’s. “Het aantal vakantiegangers dat medische bijstand nodig had, steeg met 20 procent”, klinkt het.

Lees meer »

Democratische kopstukken voeren druk op Biden op, president zegt alleen bij “medisch probleem” kandidatuur te zullen evalueren

De druk op Joe Biden vanuit zijn eigen partij neemt met de dag toe. Verscheidene Democratische kopstukken hebben de voorbije dagen met hem gesproken en duidelijk gemaakt dat zij het idee genegen zijn een andere kandidaat het veld in te sturen om het voor het presidentschap op te nemen tegen Donald Trump. Biden blijft volharden, al lijkt hij de deur

Lees meer »

Duo Tibo Vyvey/Niels Van Zandweghe mag ambitie koesteren in roeien op Olympische Spelen in Parijs

Tibo Vivey en Niels Van Zandweghe zullen de Belgische (en West-Vlaamse, red.) kleuren verdedigen in het roeien op de aankomende Olympische Spelen in Parijs. “We zijn goed voorbereid en alles verloopt zoals voorzien op training”, klonk het dinsdag in Antwerpen in een van de basiskampen van ‘Team Belgium’.
The post Duo Tibo Vyvey/Niels Van Zandweghe mag ambitie koesteren in

Lees meer »