Oude bekenden nekken Oekraïne: Roemenië leidt na 3-0-zege in groep Rode Duivels

De eerste trotse leider in de groep van België heet Roemenië. En dat na een toch wel even klinkende als verrassende 3-0-zege tegen Oekraïne. Opvallend: drie oude bekenden uit de Belgische competitie troffen raak: Nicolae Stanciu (ex-Anderlecht) en Razvan Marin en Dennis Dragus (ex-Standard). Te onthouden voor België richting tweede groepsduel: neem een breekijzer mee en wees beducht voor snelle uitbraken en afstandstrappen. 

Meer krantenkoppen in België

Nafi Thiam kleurt affiche van Guldensporenmeeting als laatste test voor Olympische Spelen

Op zaterdag 13 juli staat de MOORE-Guldensporenmeeting in Kortrijk in het teken van de Olympische Spelen in Parijs. Olympische atleten van over de hele wereld zakken af naar Kortrijk voor een laatste test vóór ze vertrekken naar Parijs. Van Belgische zijde zijn alvast de volgende Olympiërs present: Michael Obasuyi en Eli Bacari (110 m horden – finalisten op EK), Tibo

Lees meer »

Beach Festival Nieuwpoort pakt uit met gevarieerde line-up

Het derde Beach Festival in het Maritiem Park aan de havengeul in Nieuwpoort op 19, 20 en 21 juli, belooft dit jaar opnieuw een bijzonder evenement te worden. Het festival haalt een mooie mix van nationale en internationale artiesten naar de kuststad. Bo Vanbeselaere, event officer bij Twice Entertainment, licht toe wat bezoekers kunnen verwachten.
The post Beach Festival

Lees meer »

“Een pretpark kunnen we niet betalen”: Noa (23) en Dieter (26) krijgen dagje Bellewaerde cadeau door nieuw fonds

Noa (23), Dieter (26) en bijna een miljoen andere Vlamingen kunnen zich geen vakantie permitteren. Met steun van het fonds ‘Vakantie voor Iedereen’ kregen bijna honderd kansarmen en hun begeleiders een dagje Bellewaerde cadeau. “Dezer dagen zie ik heel wat reisfoto’s van vriendinnen. We zijn blij dat we nu ook even onze zorgen kunnen vergeten”, zegt het koppel.

Lees meer »

“Altijd gehoopt hem levend terug te vinden”: jaar na verdwijning van Émile (2) zit burgemeester van Le Vernet nog met veel vragen

Het is vandaag exact een jaar geleden dat de Franse peuter Émile Soleil vermist raakte in het gehucht Le Vernet. Burgemeester François Balique blikt in een interview met nieuwszender ‘BFM TV’ terug op de tragedie die een schaduw over het imago van zijn dorp heeft geworpen. “Een kind van tweeënhalf overlijdt niet zomaar. Er zouden antwoorden op alle vragen moeten

Lees meer »