Ongeval ter hoogte van Linkeroever zorgt voor zware ochtendspits op Antwerpse Ring

Een ongeval op de Antwerpse Ring richting Gent (R1) ter hoogte van Linkeroever zorgt voor heel wat hinder. Er zijn twee rijstroken versperd waardoor het er momenteel anderhalf uur aanschuiven is vanaf Deurne.

 

Meer krantenkoppen in België

Gewapende personen doden minstens achttien mensen in Nigeria

In Nigeria hebben gewapende personen minstens achttien mensen gedood. Ze gingen in het dorp Mbacher, in de staat Benue, van huis tot huis en dwongen de bewoners met hen mee te gaan, om hen vervolgens dood te schieten, zo heeft een plaatselijke verantwoordelijke gezegd. Hij gaf “lokale terroristen” de schuld van het bloedbad. Een politiewoordvoerder bevestigde het incident en zei

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. ‘Botram!’-kot gevandaliseerd na boze reacties op vegan uuflakke: “Wij willen vlees”

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken: om 18.30 uur is het tijd voor de ploegvoorstelling van KAA Gent en om 23 uur klimt Eurosong-winnaar Johnny Logan op het podium. Ook dj Kat Kerhofs en Absynthe Minded

Lees meer »

Nieuwe celstraf voor duo dat maar blijft sigaretten stelen in Colruyt

Een 42-jarige man uit Jabbeke en zijn huidige vriendin zijn opnieuw veroordeeld voor het stelen van sigaretten in de Colruyt. Voor R.K. is het zelfs al zijn vierde gelijkaardige veroordeling in een jaar tijd. Beiden kregen één jaar cel en 1.200 euro boete, telkens met uitstel onder voorwaarden.
The post Nieuwe celstraf voor duo dat maar blijft sigaretten stelen

Lees meer »

Groep van zo’n 170 Belgen zit vast op luchthaven van Palermo, vlucht is opnieuw met een dag uitgesteld

In Palermo, op het eiland Sicilië, zit een groep van naar schatting 170 Belgen vast omdat hun vliegtuig voorlopig niet kan vertrekken. Door technische problemen met het toestel wordt de vlucht voor de tweede dag vertraagd, en moeten ze dus opnieuw een extra nacht blijven. De gedupeerde reizigers krijgen een financiële compensatie van 250 euro, belooft Piet Demeyere van touroperator

Lees meer »

Gewapende personen doden minstens achttien mensen in Nigeria

In Nigeria hebben gewapende personen minstens achttien mensen gedood. Ze gingen in het dorp Mbacher, in de staat Benue, van huis tot huis en dwongen de bewoners met hen mee te gaan, om hen vervolgens dood te schieten, zo heeft een plaatselijke verantwoordelijke gezegd. Hij gaf “lokale terroristen” de schuld van het bloedbad. Een politiewoordvoerder bevestigde het incident en zei

Lees meer »

Open VLD kiest Goedele Liekens als gecoöpteerd senator

Open VLD kiest voor Goedele Liekens als gecoöpteerd senator. Dat bevestigt de partij. Eerder raakte al bekend dat alle partijen buiten Vooruit een senator zullen coöpteren. Bij Open VLD was er nog geen naam bekend, maar die is er met Goedele Liekens nu dus wel. Haar voordracht kon op grote steun rekenen van de fractieleden.

Lees meer »

Zoon van prins Laurent blijkt even grote racefanaat als zijn vader: prins Aymeric racet op circuit in Frankrijk

Prins Aymeric (18) heeft een voorliefde voor snelle wagens. Dat blijkt uit zijn Instagram waar hij regelmatig foto’s plaatst van auto’s van topmerken zoals Bentley, Mercedes en Rimac. En nu deelt hij videobeelden vanop het circuit Paul Ricard in Frankrijk. De liefde voor wagens komt van zijn papa, prins Laurent. Die laatste scheurde in het verleden graag rond met snelle

Lees meer »