Nieuwe asfaltlaag E314 tussen Holsbeek en Wilsele moet opnieuw aangelegd worden door “kleine bulten in het wegdek”

Door "kleine hobbels in de weg" moet een deel van de E314 tussen Holsbeek en Wilsele richting Brussel opnieuw aangelegd worden. Minder dan een jaar geleden werd de bovenste laag van het wegdek er opnieuw aangelegd, maar uit testen van het Agentschap Wegen en Verkeer blijkt dat de kwaliteit niet voldoet aan de normen. 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse omroep PowNed gaat volledig over de schreef: “Laat je borsten zien voor meet-and-greet met Taylor Swift”

De Nederlandse omroep PowNed heeft zichzelf de afgelopen dagen in de problemen gewerkt met een controversiële video over Taylor Swift-fans. In de video, met de titel ‘Gillende meisjes worden sletjes voor Taylor Swift’, toont een fan haar borsten in ruil voor een meet-and-greet met de zangeres. Maar die meet-and-greet bleek niet te bestaan. De omroep werd overspoeld met meer dan

Lees meer »

Gewezen bankdirecteur die slachtoffers bijna 2,9 miljoen euro ontfutselde, krijgt celstraf voor oplichting en voyeurisme

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Peter B. (50) donderdag veroordeeld tot drie jaar cel, 8.000 euro boete met uitstel en tien jaar beroepsverbod. Hij deed zich als bonafide beleggingsadviseur voor en lichtte zo zeven slachtoffers op voor een totaalbedrag van bijna 2,9 miljoen euro. Hij kreeg daarnaast nog eens achttien maanden cel voor voyeurisme.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Op reis met kinderen in de auto anno 2024… Een nieuw element om rekening mee te houden!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verstappen onthult dat hij ernstige zichtproblemen had na crash in 2021: “Alsof ik met 300 km/u met een speedboot reed”

Het is een moment dat bij veel Formule 1-liefhebbers nog op het netvlies gebrand staat. Drie jaar geleden, toen Max Verstappen en Lewis Hamilton een zinderend duel uitvochten om de wereldtitel, schoot de Nederlander tijdens de GP van Groot-Brittannië hard van de baan toen hij door zijn grote rivaal werd aangetikt. Nu blijkt dat Verstappen nog een tijdlang kampte met

Lees meer »

Minder slib dan verwacht in Dikkebusvijver: “Volgende ruiming pas over 12 tot 15 jaar”

Uit een recente meting blijkt dat het slib in Dikkebusvijver in Ieper zich minder snel opslaat dan vroeger. Dat is het gevolg van een samenwerking tussen onder meer de lokale landbouwers, de provincie, Ieper en Heuvelland. Maatregelen voorkomen dat er door erosie en afspoeling van de omliggende landbouwgronden te veel nutriënten, pesticiden en slib in het water terechtkomt.
The

Lees meer »

“Na een paar dagen aan een zwembad denk ik al: dit kan je ook thuis doen”: Midzomernachten met Goose-frontman Mickael Karkousse

Goose viert dit jaar al zijn twintigste verjaardag: een uitroepteken achter een uitzonderlijk verhaal van een West-Vlaamse elektrorockband. Van een uitzonderlijke band, letterlijk en figuurlijk. De frontman van de Kortrijkse Fab Four heet Mickael Karkousse. Naar eigen zeggen dwaalt er constant “van alles” in zijn hoofd. Creatieve processen. Een ontspannend gesprek over niét werken wordt niet evident. Al heeft Karkousse

Lees meer »

Willem Renders (17) uit De Haan naar het EK atletiek U18 in Slovakije: “Vooral ervaring opdoen op EK”

Willem Renders (17) kon zich als een jonge atleet van Hermes Oostende, afdeling Jabbeke op twee afstanden kwalificeren voor het Europees kampioenschap voor scholieren in het Slovaakse Banska Bystrica. Hij kiest in zijn eerste grote internationale wedstrijd voor de 3.000 meter.
The post Willem Renders (17) uit De Haan naar het EK atletiek U18 in Slovakije: “Vooral ervaring opdoen

Lees meer »