Nergens zonder weg in Diepenbeek

20:30 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

Tony is kampioen bij de Maandagavondkaarters in Deerlijk

De Deerlijkse Maandagavondkaarters, die hun thuishaven hebben in Snooker Pocket, brachten hulde aan de nieuwe clubkampioen. De hoogste eer was dit keer weggelegd voor Tony Demeulemeester.
The post Tony is kampioen bij de Maandagavondkaarters in Deerlijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Stop met die haat”: Luke Littler vraagt om ex-vriendin Eloise niet langer te bestoken na veelbesproken breuk

Luke Littler (17) heeft een duidelijke boodschap voor zijn fans. De dartssensatie vraagt uitdrukkelijk om te stoppen met haatberichten te sturen naar zijn ex-vriendin Eloise Milburn (21). “Want ík heb de relatie stopgezet”, schrijft Littler op Instagram. Maar zij krijgt er dus blijkbaar wel stevig van langs. De split van de romance werd gisteren bekend en was meteen druk besproken.

Lees meer »

Getuige over schietpartij op Trump-rally: “We zagen duidelijk een geweer. 100 procent een gebrek aan beveiliging”

Er werden zaterdag schoten gelost op een campagnebijeenkomst van Donald Trump in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Daarbij kwamen één toeschouwer en de schutter om het leven, en ook Trump zelf werd geraakt door een kogel. De FBI spreekt van een moordaanslag op de voormalig president. In Amerikaanse media beschrijven getuigen wat ze gezien hebben.

Lees meer »

Eetcafé l’Amitié is geopend: “Waarschijnlijk de beste Picon van Kortrijk”

Op vrijdag 19 juli gaan na vier jaar leegstand de deuren van Bar des Amis opnieuw open als eetcafé L’Amitié. “We hebben de ziel van het pand en café behouden. l’Amitié is een iets hippere en modernere bruine kroeg, met een zeer uitgebreide drankkaart, lunch en verschillende tapas en snacks die je doorlopend kan bestellen.”
The post Eetcafé l’Amitié

Lees meer »

Massaoptreden met bijna 800 saxofonisten aan kathedraal en uit de ramen van het Belfort tijdens Gentse Feesten 

Aan het Sint-Baafsplein in Gent hebben zo’n 800 saxofoonspelers samen opgetreden. Ze stonden op het plein en op de terrassen en balkons aan de kathedraal. Uitzonderlijk mochten muzikanten ook het Belfort beklimmen en uit de ramen spelen. Het optreden is een stunt om het instrument, dat aan populariteit verliest, meer aandacht te geven. "We waren bang voor valse noten, maar

Lees meer »