Natixis aan boord bij Belgische overnameadviseur Tandem

10:38 De Franse investeringsbank Natixis stapt in het kapitaal van de Brusselse overnameboetiek Tandem Capital Advisors, die regelmatig de netbeheerders Fluxys en Elia adviseert. 

Meer krantenkoppen in België

Pijnlijke wending in ‘B&B zoekt lief’: vrijgezellen Ingrid en Vicky stappen op, uitbater Jelmont blijft kwaad achter

Een pijnlijk moment in ‘B&B zoekt lief’. Nadat B&B-uitbater Jelmont (62) in Portugal al dagenlang voor frustraties zorgt bij vrijgezellen Ingrid (61) en Vicky (60), is voor hen de maat vol. Na alle aanvaringen nemen de twee het drastische besluit om hun koffers te pakken en op te stappen. Ingrid en Vicky worden opgevangen in een ander verblijf, waar het

Lees meer »

KIJK. Houthi-rebellen blazen met welgemikt schot olietanker op

Houthi-rebellen hebben dinsdag opnieuw schepen in de Rode Zee bestookt met raketaanvallen. Ditmaal was een olietanker die onder Libanese vlag vaart het doel. Op beelden is te zien hoe er meteen na de ontploffing er een grote rookwolk ontstaat en een vlammenzee zich verspreidt. Volgens de Houthi’s gaat het om een vergeldingsactie na de Israëlische luchtaanval op Khan Younis van

Lees meer »

Prof Evelien Smits gaat pancreaskanker te lijf met ‘killercellen’: “Nobelprijs is geen doel. Ik wil patiënten genezen”

Ze ziet eruit alsof ze nooit een vlieg kwaad zou doen, maar vergis je niet: professor Evelien Smits (42) is eigenlijk een bevelhebber in het leger. Ze traint ‘special forces’ in ons lichaam, onze natuurlijke killercellen, om strijd te leveren op een van de meest hachelijke slagvelden: pancreaskanker. Vandaag klinkt de ziekte nog steeds als een doodvonnis, maar gelukkig zitten

Lees meer »

Filip, Boudewijn en het enige staatshoofd dat de Queen ‘Lilibet’ mocht noemen: wat de foto’s in het kantoor van Charles verklappen

Koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) waren ongemerkt aanwezig bij de eerste ontmoeting van koning Charles (75) met de nieuwe Britse premier Keir Starmer. In de kamer in Buckingham Palace waar de afspraak plaatsvond, staat prominent een portret van het Belgische vorstenpaar, evenals een intieme foto van koning Boudewijn en koningin Fabiola. Welke royals kregen nog een plekje, en

Lees meer »

Dit worden de Gentse Feesten: openen met verrassingsact, megaconcert van 740 saxofonen en – natuurlijk – Irish coffees op de Vlasmarkt

De 181e editie van de Gentse Feesten telt bijna 3.500 verschillende activiteiten: dans, expo’s, muziek, performance, (straat)theater en ambiance tot in de vroege uurtjes. Het grootste stadsfestival van Europa opent met een verrassingsact aan het water. Het programma zit in een speciale app. Drinken doe je uit een nieuwe herbruikbare ‘Gentse Feesten’-beker, en afsluiten doe je op de Vlasmarkt, al

Lees meer »

“Hij was nog nooit zo skinny”: op zoek naar het geheim achter de beste versie ooit van Tadej Pogacar

Sportief manager Joxean Matxin is formeel: “Dit is de beste Tadej Pogacar die ik al heb gezien.” De geletruidrager zelf én de rest van het peloton kunnen enkel beamen, maar wat is de verklaring daarvoor? “Zoek niet naar één reden. Het is de optelsom van veel kleine”, klinkt het bij UAE, waar ze vooral zoeken naar Mou55981652. Een achtergrondverhaal.

Lees meer »