“Mijn zoontje speelt elke dag België-Slovakije”: Patrik Hrosovsky van KRC Genk is klaar voor clash met Rode Duivels

 

Maandagopenen de Rode Duivels hun EK tegen Slovakije, het team van KRC Genk-speler Patrik Hrosovsky (32). “Slovakije is een moeilijk te bespelen tegenstrever, horen we vaak.”

 

Meer krantenkoppen in België

Net op de 100ste verjaardag van actrice Alice Toen: allerlaatste seizoen van ‘De Kotmadam’ vanaf 25 juli op Streamz

Na 25 seizoenen sluit ‘De Kotmadam’ definitief de deuren van haar studentenhuis in Leuven. De nieuwe afleveringen vormen één doorlopend verhaal en zijn vanaf 25 juli te zien op Streamz. De eerste aflevering kwam op televisie op 30 december 1991. Met 352 afleveringen is ‘De Kotmadam’ de langst lopende reeks ooit in Vlaanderen. In totaal verwelkomde het studentenkot 29 verschillende

Lees meer »

Francesco Vanderjeugd (Open VLD) kondigt afscheid aan als burgemeester na heisa rond zelfgemaakt seksfilmpje

Francesco Vanderjeugd (Open VLD) heeft zonet in een Facebook live aangekondigd dat hij zich niet meer verkiesbaar opstelt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De burgemeester van Staden kwam deze week in het oog van de storm terecht nadat bekend raakte dat hij tijdens een partij-evenement een zelfgemaakt seksueel filmpje heeft getoond aan enkele jongeren. Hij verrast met zijn afscheid.

Lees meer »

Europese Commissie boycot Hongaars EU-voorzitterschap uit protest tegen bezoek van Orbán aan Poetin

De Europese Unie is van plan een informele – maar niettemin symbolisch belangrijke – Europese ministerraad die eind augustus in Hongarije plaatsvindt te boycotten. De Hongaarse premier Viktor Orban heeft het te bont gemaakt met zijn bezoeken aan Poetin, Xi Jinping en Trump. De Europese Commissie zegt intussen haar geplande werkbezoek aan Hongarije af en stuurt ook haar kat naar

Lees meer »

37 maanden cel gevorderd voor man die vriendin probeerde te wurgen

Een 49-jarige Oostendenaar heeft zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor poging tot doodslag op zijn partner. Toen haar zoon tussenbeide kon komen, was het slachtoffer al bewusteloos door de wurgpoging. Het openbaar ministerie vorderde 37 maanden gevangenisstraf, waarvan de helft met uitstel en onder voorwaarden.
The post 37 maanden cel gevorderd voor man die vriendin probeerde te

Lees meer »

Expo Belgische Sectie Royal Navy tijdens WOII & Operatie Dynamo over verleden en toekomst van de marine

De nieuwe tentoonstelling in Cultuurhuis De Scharbiellie in De Panne blikt terug op de geschiedenis van de Belgische Sectie van de Royal Navy tijdens WOII, met extra aandacht voor hoe De Panne nauw betrokken was bij Operatie Dynamo. Deze expo werd georganiseerd door het lokaal bestuur van De Panne, in samenwerking met de Marinecomponent van de Belgische Defensie en ex-marinier

Lees meer »