Mauro Degroote uit Deerlijk is één van de jonge avonturiers én de enige West-Vlaming die meespeelt in de musical ‘Peter Pan’

Vanaf 7 december 2024 presenteert Deep Bridge een volledig eigen musicalversie van het tijdloze verhaal van ‘Peter Pan’ in Antwerpen, Gent en Hasselt. Sophie Janssens (Peter Pan), Nordin De Moor (Kapitein Haak), Lotte De Clerck (Wendy), Jozefien Grossen (Nana) en Jervin Weckx (Mr. Smee) krijgen op deze betoverende reis een stevige lading zeer jong musicaltalent mee, want maar liefst 14 jonge avonturiers tussen 8 en 13 jaar wisten ook een reispas naar Neverland te bemachtigen. Ook één West-Vlaming zal op het podium plaatsnemen, namelijk Mauro Degroote uit Deerlijk.

Lotte De Clerck mag zich als oudere zus Wendy Darling ontfermen over haar broertjes Michiel en Janneman Darling. De rol van Michiel wordt afwisselend gespeeld door de absolute benjamin van de cast, de 8-jarige Febe Fabre uit Merksem, en de 9-jarige Marieke Mertens uit het Oost-Vlaamse Wichelen. Oudste broer Janneman wordt vertolkt door Julien Aelvoet (12, Sint-Katelijne-Waver) en de 13-jarige Mauro Degroote uit Deerlijk, die eerder de pannen van het dak speelde bij Deep Bridge in ‘Charlie and the Chocolate Factory’ (Charlie Bucket) en ‘A Christmas Carol’ (Tiny Tim).

Ook voor de olijke bende The Lost Boys vond Deep Bridge het nodige ruwe talent. Zo zullen Gust Van Rossum (10, Londerzeel) en Stan Van Veen (10, Heist-op-den-Berg) afwisselend in de huid van Curly kruipen, nemen Ferre Vereecken (13, Deinze) en Rocco Baeken (12, Antwerpen) de rol van Tootles voor hun rekening en mogen Louis Tierens (9, Londerzeel) en Iyayi Van Brussel (11, Waasmunster) zich opmaken om als Nibs te schitteren. Slightly wordt gespeeld door Leonie Gysen (10, Schilde) en Hanne Lefever (11, Kester), Sanne Van Zwam (12, Melsele) en Jits Desmet (12, Schaarbeek) vervolledigen The Lost Boys als Twin.

Naast al dat jonge geweld wordt aan de hoofdcast nog een absolute hoogvlieger – pun intended – toegevoegd, want Lotte Stevens (Mega Mindy) zal dit najaar te zien zijn als Tinkerbel in deze nieuwe familiemusical. Met ook nog Alyssa Luypaert, Laurenz Hoorelbeke, Lotte Heuten, Daan Keisse, Mathieu Van Nieulande en Douwe Debroux in het ensemble, wordt ‘Peter Pan’ een feest voor jong en oud. Reis mee met Peter, de jongen die weigert ouder te worden. Van het magische elfenstof tot opwindende avonturen vol zwaardgevechten. Deze productie omarmt de kracht van verbeelding in al zijn glorie. In het magische universum van Peter Pan is alles mogelijk! Prachtige muziek, kleurrijke kostuums en adembenemende decors maken van ‘Peter Pan’ een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. (PADI)

Tickets & info: deepbridge.be

The post Mauro Degroote uit Deerlijk is één van de jonge avonturiers én de enige West-Vlaming die meespeelt in de musical ‘Peter Pan’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Krijgt Dimitri Vegas Vin Diesel naast zich op Tomorrowland? “Onze eerste single heeft 100 miljoen views, dat moeten we vieren”

Hollywoodster Vin Diesel (57) als verrassing op twintig jaar Tomorrowland. Als het van de acteur afhangt, brengt hij zijn single ‘Don’t Stop The Music’ samen met onze Dimitri Vegas (42) live op het podium in Boom. “Vin wil een carrière uitbouwen in de muziek en hij ís in Europa momenteel voor zijn nieuwe film. Dus de kans bestaat”, onthult Vegas

Lees meer »

Tadej Pogacar troeft Philipsen af in Nederlands Natourcriterium, blik gaat nu volledig op het WK en niet op de Olympische Spelen

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Morgen is er nog een huldiging in zijn thuisland, daarna is het tijd voor

Lees meer »

? “De beste renner ter wereld is Pogacar. Evenepoel is de tweede beste”

De Tour zit erop. Tadej Pogacar heeft met z’n zesde ritzege z’n derde eindzege in de Ronde van Frankrijk – voor zover dat nog nodig was – nog wat meer kleur gegeven. “Fysiek en mentaal is Pogacar een unicum”, stelt onze wieleranalist Michel Wuyts in onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’. “Evenepoel heeft bewezen dat hij een volle

Lees meer »

Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt”

Met haar boek ‘Intermezzo, een innerlijke reisgids’, schreef auteur Isabelle Scherrens (51) een wegwijzer voor iedereen die bewust en met veerkracht in het leven wil staan in een hectische maatschappij.
The post Isabelle (51) schrijft boek voor meer positiviteit en veerkracht: “Moeilijke thema’s bespreekbaar gemaakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Open VLD kiest Goedele Liekens als gecoöpteerd senator

Open VLD kiest voor Goedele Liekens als gecoöpteerd senator. Dat bevestigt de partij. Eerder raakte al bekend dat alle partijen buiten Vooruit een senator zullen coöpteren. Bij Open VLD was er nog geen naam bekend, maar die is er met Goedele Liekens nu dus wel. Haar voordracht kon op grote steun rekenen van de fractieleden.

Lees meer »