LIVEBLOG RODE DUIVELS. Opwarming zit erop, wat wordt de rol van Carrasco?

Matchday! De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slovakije op het EK voetbal volgt vanavond om 18u. Bondscoach Tedesco verrast alleszins met Carrasco op linksachter, voorin nemen Doku en Trossard de flanken voor hun rekening. Volg de wedstrijd in onze liveblog hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

‘Gossip Girl’-acteur moest seksscène met een octopus spelen in ‘The Boy’: “Ik kreeg bijna een paniekaanval”

“Toen dacht ik wel: hoe gaat dit werken?” Chace Crawford (38) raakte bekend door zijn rol als Nate Archibald in ‘Gossip Girl’, maar tegenwoordig speelt de Amerikaanse acteur mee in de Amazon-serie ‘The Deep’. Al gaat het daar net iets minder glamoureus aan toe. Zo moest Crawford ooit een seksscène moet een octopus spelen. “Hij veranderde één shot voor mij.”

Lees meer »

Man met kruisboog doodt drie vrouwen in Engeland, dader nog op de vlucht

De Britse politie is een zoektocht gestart naar een man in verband met de dood van drie vrouwen in Bushey, in het Engelse graafschap Hertfordshire. De politie heeft de hele nacht gezocht naar de 26-jarige Kyle Clifford uit Enfield, schrijven Britse media woensdag. Hij wordt ervan verdacht de drie vrouwen met een kruisboog om het leven te hebben gebracht. De

Lees meer »

Kunstroute stuurt je met lach door het centrum

Met de kunstroute The Smiling Response waait er deze zomer een artistieke bries door de binnenstad. “De humoristische installaties en mooie sfeerbeelden van Circus Ronaldo toveren een lach op het gezicht van de vele passanten en zijn een voorbode voor straks de Groote Stooringe.”
The post Kunstroute stuurt je met lach door het centrum appeared first on KW.be.

Lees meer »