LIVEBLOG RODE DUIVELS. Familie om de kater door te spoelen: Duivels krijgen bezoek van gezin in Ludwigsburg

Met het mes op de keel. Enkel winst lijkt zaterdagavond genoeg voor de Rode Duivels tegen Roemenië om uitzicht te houden op de achtste finales. Hoe verteren ze de opgelopen kater tegen Slovakije? Volg de aanloop naar de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Politiezone MIRA investeert in nieuwe wijkkantoren voor Avelgem en Zwevegem

Na het nieuwe wijkkantoor in Anzegem, staat ook voor de wijkinspecteurs in Avelgem en Zwevegem een nieuw wijkkantoor gepland. Op de politieraad van 25 juni werden zowel voor Zwevegem als Avelgem een voorstel ingediend, nadat dit eerder werd goedgekeurd door het politiecollege. Beide voorstellen werden unaniem goedgekeurd door de politieraad.
The post Politiezone MIRA investeert in nieuwe wijkkantoren voor

Lees meer »

Extreem zeldzame walvis aangespoeld op strand in Nieuw-Zeeland

Op een strand in Nieuw-Zeeland is een exemplaar van een van de meest zeldzame en minst bekende walvissoorten aangespoeld. Het karkas van het vijf meter lange dier werd op 4 juli ontdekt in de buurt van Dunedin op het Zuidereiland. Het gaat waarschijnlijk om een mannelijke spadetandspitssnuitdolfijn, meldt de plaatselijke natuurbeschermingsdienst Department of Conservation (DOC). Tot nu toe is er

Lees meer »

Twee nieuwe én lijvige Knooppunter-fietsgidsen van West-Vlaamse makelij: “Fietstrajecten om van te genieten”

In de Lannoo-reeks Knooppunter zijn twee fonkelnieuwe, lijvige fietsgidsen verschenen. Beide zijn van de hand van de West-Vlaamse auteurs Patrick Cornillie en Kristien Hansebout. “We serveren in onze boeken in totaal 55 fietstrajecten om volop van te genieten”, zeggen ze. “Zowel korte routes als extra lange.”
The post Twee nieuwe én lijvige Knooppunter-fietsgidsen van West-Vlaamse makelij: “Fietstrajecten om van

Lees meer »

‘Ex-vriendin’ van Leonardo DiCaprio veroordeeld voor mensenhandel: zo listig ronselde influencer volgers voor prostitutie

Kat Torres, een influencer die beweerde een relatie te hebben met Hollywoodster Leonardo Dicaprio en covers van internationale tijdschriften sierde, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar voor mensenhandel en uitbuiting. Ze hield er namelijk een opmerkelijke bijverdienste op na: zo ronselde ze volgers, om ze vervolgens te dwingen om te werken als sekswerker.

Lees meer »

Prostitutiehuis in Lanaken moet opnieuw voor zes weken dicht

Een prostitutiehuis in de Bessemerstraat in Lanaken moet vanaf vandaag (zaterdag 20 juli) opnieuw voor zes weken de deuren sluiten. Buurtbewoners hebben al lange tijd te maken met ernstige overlast door de aanwezigheid van het prostitutiehuis. Eerder dit voorjaar had burgemeester Marino Keulen (Open VLD) al beslist om het omstreden pand voor zes weken te sluiten, maar na de heropening

Lees meer »

Terug naar Zee brengt minder mobiele mensen met een strandbuggy naar de waterlijn in Zeebrugge

Dank zij het project ‘Terug naar Zee’ worden minder mobiele mensen voortaan met een strandbuggy tot aan de waterlijn in Zeebrugge gebracht. Het gaat om een proefproject van 22 juli tot en met 15 augustus, dat Rotary Knokke-Oostkust mee mogelijk maakt.
The post Terug naar Zee brengt minder mobiele mensen met een strandbuggy naar de waterlijn in Zeebrugge appeared

Lees meer »

LIVE. Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte – Trump in Milwaukee aangekomen voor Republikeinse partijconventie

Ex-president Donald Trump is zaterdag met bloed aan zijn oor van het podium geëvacueerd nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De Republikeinse presidentskandidaat hief vlak na de moordpoging zijn vuist omhoog, toen hij in veiligheid werd gebracht. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

‘Ex-vriendin’ van Leonardo DiCaprio veroordeeld voor mensenhandel: zo listig ronselde influencer volgers voor prostitutie

Kat Torres, een influencer die beweerde een relatie te hebben met Hollywoodster Leonardo Dicaprio en covers van internationale tijdschriften sierde, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar voor mensenhandel en uitbuiting. Ze hield er namelijk een opmerkelijke bijverdienste op na: zo ronselde ze volgers, om ze vervolgens te dwingen om te werken als sekswerker.

Lees meer »