LIVEBLOG RODE DUIVELS. Exit Trossard, krijgen Duivels in slotkwartier eindelijk doelpunt gemaakt?

Matchday! De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slovakije op het EK voetbal is intussen afgetrapt, en België staat na een blunder van Doku al vroeg op achterstand. Buigen ze dat nog om? Volg de wedstrijd in onze liveblog hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

Hoofd Secret Service gaat in Congres getuigen om aanslag Trump

De directeur van de Amerikaanse Secret Service Kimberly Cheatle getuigt op 22 juli voor het toezichtcomité van het Huis van Afgevaardigden naar aanleiding van de recente moordaanslag op voormalig president Donald Trump tijdens een campagnebijeenkomst. Dat meldt het Huis-comité dat de hoorzitting zal leiden.

Lees meer »

Sander Loones (N-VA) polst over het communautaire bij vijf partijen die samen nieuwe federale regering willen vormen

Vlaams Parlementslid Sander Loones (N-VA) zal bij de vijf partijen die samen een nieuwe federale regering willen vormen polsen naar hun wensen en veto’s voor een eventuele volgende staatshervorming. Dat schrijft De Tijd.
The post Sander Loones (N-VA) polst over het communautaire bij vijf partijen die samen nieuwe federale regering willen vormen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeven familieleden, onder wie drie kinderen, komen om bij brand in Nice: “Mannen met bivakmutsen goten benzine uit in flatgebouw”

In de Franse stad Nice is afgelopen nacht brand uitgebroken op de zevende verdieping van een appartementsgebouw. Zeven mensen zijn daarbij om het leven gekomen. Het gaat om drie kinderen, een tiener en drie volwassenen. Eerder raakte al bekend dat er sprake is van brandstichting. De burgemeester van Nice heeft intussen laten weten dat op bewakingsbeelden te zien is hoe

Lees meer »

Gaston (72) overleefde kanker dankzij immuuntherapie: “Ik had al meer dan 10 jaar dood moeten zijn”

“Doe maar wat je wil. Helpt het mij niet, dan is het misschien goed voor een ander,” zei Gaston Vanlaeren (72) toen hij tien jaar geleden als kankerpatiënt proefkonijn kon zijn voor een revolutionaire kankerbehandeling. Chemo kwam te laat en dokters gaven hem hoogstens nog maar een maand te leven. “Die behandeling is mijn geluk geweest”, getuigt hij nu aan

Lees meer »

Ex-leraar mag cel verlaten na herhaaldelijk partnergeweld door alcoholmisbruik: “Er was niet meer mee samen te leven”

“Zolang hij les gaf, viel het nog mee, maar na zijn pensioen kreeg de drankduivel hem volledig in zijn macht.” De partner van een 67-jarige ex-wiskundeleraar uit Waregem getuigde voor de Kortrijkse rechter over het ondraaglijke leven met een alcoholverslaafde. Het zorgde er uiteindelijk voor dat hij tien weken in de cel moest blijven. Die mag hij nu verlaten als

Lees meer »