LIVEBLOG RODE DUIVELS. België met achterstand de rust in, Degryse en Mulder: “Amper reactie na de goal, dat is zorgwekkend”

Matchday! De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slovakije op het EK voetbal is intussen afgetrapt, en België staat na een blunder van Doku al vroeg op achterstand. Buigen ze dat nog om? Volg de wedstrijd in onze liveblog hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

Veilig kopen en verkopen op tweedehandssites doe je zo

De politie en Federale Overheidsdienst Economie krijgen geregeld klachten over oplichting via tweedehandssites. Platformen zoals 2dehands, Vinted, Marktplaats of Facebook Marketplace zijn dan ook erg populair. Helaas ook bij oplichters. Het consumentenprogramma ‘WinWin’ op Radio2 helpt je graag om op een veilige manier te blijven (ver)kopen.

Lees meer »

“De rookontwikkeling was enorm”: Dino (62) breekt deur open om buurvrouw (82) te redden uit brand in Wervik

Paniek dinsdagavond in centrum Wervik: toen brand werd opgemerkt, verlieten mensen in allerijl hun rijhuis, behalve de 82-jarige vrouw uit wiens woning de rook kwam. Buurman Dino Malfait (62) twijfelde niet en forceerde de deur. “We mogen van geluk spreken dat we thuis waren”, klinkt het. Intussen liet het parket weten dat de vrouw buiten levensgevaar is.
The post

Lees meer »

Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet om te stimuleren, maar om aan te zetten tot deponeren”

Wie aan jeugdhuis Skalul in Lendelede op een ludieke manier zijn of haar mening wil verkondigen, kan voortaan een beroep doen op de ‘peilingasbak’ die er aan de muur hangt. Je kan er je sigarettenpeuk in kwijt en tegelijk je stem geven bij enkele ludieke polls.
The post Jeugdhuis Skalul laat je stemmen aan de hand van sigarettenpeuken: “Niet

Lees meer »

Jongen (5) doodgereden door politiewagen

Een vijfjarige jongen is dinsdagavond om het leven gekomen nadat hij gegrepen werd door een voorbijsnellende politiewagen in het Duitse Kassel. Het kind werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later aan zijn verwondingen.

Lees meer »