LIVEBLOG OOSTENRIJK-FRANKRIJK (21u). Kan Mbappé torenhoge verwachtingen inlossen?

Frankrijk is een grote kanshebber op EK-winst. Met Oostenrijk krijgen ze in hun openingsmatch op maandag echter een lastige tegenstander als eerste horde. Kylian Mbappé trainde alvast mee met de groep en lijkt speelklaar. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Danny Van den Broucke ziet uitbating strandbar in Middelkerke niet meer zitten: “Onhoudbaar door barslecht weer en dure concessie”

“Amper elf redelijke weerdagen op vier maanden tijd. Zo kan dat echt niet verder.” Danny Vanden Broucke (59) uit Middelkerke wil af van de concessie voor de uitbating van zijn strandbar Krokobeach. Niet alleen het barslechte weer, maar ook de torenhoge concessieprijs die hij ervoor moest betalen, maken het allerminst rendabel.
The post Danny Van den Broucke ziet uitbating

Lees meer »

Al 15 jaar hun vakantie-oase aan de Franse westkust: Île d’Yeu, het eiland waar Filip en Mathilde thuiskomen

Nu de nationale feestdag achter de rug is, kunnen koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) beginnen aan hun zomervakantie. Die speelt zich grotendeels af op hun favoriete vakantie-eiland: Île d’Yeu, aan de westkust van Frankrijk. Filip en Mathilde zijn al jarenlang verknocht aan de idyllische plek. En de liefde is wederzijds: de eilandbewoners zien het koninklijk gezin maar al

Lees meer »

Ruben Van Gucht poseert samen met Sporza-collega Ine Beyen op rode loper van ‘ZomerRevue’

Tijdens de drukke sportzomer houdt sportanker Ruben Van Gucht (37) er een druk sociaal leven op na. Hij deelde afgelopen weekend beelden vanop Tomorrowland en zondagavond poseerde hij met collage Ine Beyen (37) op de rode loper van de ‘ZomerRevue’ van Gert Verhulst en James Cooke in De Panne. Op de ‘blote benen’-affaire tijdens een videogesprek met Radio2 wilde hij

Lees meer »

EK-zilver voor Marith Vanhove: “Stap voorwaarts gezet”

Met Katrijn De Clercq veroverde ze in 2023 zilver op het Europees kampioenschap U23 ploegkoers. Nu heeft Marith Vanhove (21) haar eerste individuele Europese pistemedaille beet. In het omnium pakte ze in het Duitse Cottbus zilver. Ietwat verrassend, want die vierkamp is niet haar specialiteit.
The post EK-zilver voor Marith Vanhove: “Stap voorwaarts gezet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trofee van Vlaanderen en Internatie komen terug

Na een jaar onderbreking staat Koninlijke Wielerclub Bergdal Reningelst opnieuw in voor de Trofee van Vlaanderen en de Internatie. Respectievelijk op woensdag 31 juli en donderdag 1 augustus. Beide wedstrijden vinden zeker plaats, maar hoe het parcours er uitziet staat nog niet 100 procent vast.
The post Trofee van Vlaanderen en Internatie komen terug appeared first on KW.be.

Lees meer »

Massaoptreden met bijna 800 saxofonisten aan kathedraal en uit de ramen van het Belfort tijdens Gentse Feesten 

Aan het Sint-Baafsplein in Gent hebben zo’n 800 saxofoonspelers samen opgetreden. Ze stonden op het plein en op de terrassen en balkons aan de kathedraal. Uitzonderlijk mochten muzikanten ook het Belfort beklimmen en uit de ramen spelen. Het optreden is een stunt om het instrument, dat aan populariteit verliest, meer aandacht te geven. "We waren bang voor valse noten, maar

Lees meer »

Bijna 1 op de 10 werknemers krijgt te maken met toxisch leiderschap: “Werkt grensoverschrijdend gedrag in de hand”

Steeds meer werknemers krijgen te maken met toxisch gedrag door een leidinggevende. 1 op 10 heeft een extreem controlerende of micromanager als baas, dat blijkt uit cijfers van Securex en de KU Leuven. Wanneer een leidinggevende toxisch gedrag stelt of net een zeer afwachtende stijl hanteert, voelen werknemers zich ook vaker slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag.

Lees meer »