LIVE ROEMENIË-OEKRAÏNE. Voorzichtige start langs beide kanten, wanneer breekt deze wedstrijd open?

In de groep van de Rode Duivels nemen Roemenië en Oekraïne het tegen elkaar op. Geen Yaremchuk in de basis bij de Oekraïners. Zij rekenen op Artem Dovbyk (Girona) voor de goals. Wie begint met een zege aan hun EK? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

KW Zomertip: De favorieten vanGino Kesteloot

Gino Kesteloot is de sterke man achter Kortrijk Drumt en runt naar eigen zeggen de meest spectaculaire en meest professionele drumschool van België. Gino kan zelf al terugblikken op een heel lange, rijkgevulde drumcarrière. Ook met zijn band The MG’s Brothers schuimt hij podia af in heel Vlaanderen. Hier deelt de drummer uit Heule zijn tips en adresjes in de

Lees meer »

Franse regering gaat in lopende zaken

De Franse president Emmanuel Macron heeft dinsdagavond het ontslag van de regering van premier Gabriel Attal aanvaard. De Franse regering gaat nu in lopende zaken tot de aanstelling van een nieuwe regering, meldt het Elysée.

Lees meer »

De tips van verkeersanker Hajo Beeckman voor een veilige rit naar je vakantiebestemming: “Rij zeker niet ’s nachts”

"Een vijfde van alle ongevallen op weg naar het zuiden is te wijten aan vermoeidheid, dus ’s nachts rijden doe je beter niet", zegt verkeersanker Hajo Beeckman. In de nieuwste aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het consumentenprogramma WinWin op Radio2, geeft Beeckman nuttige tips om ergernissen, ongevallen en boetes op de weg te vermijden. Naast het

Lees meer »

Op de Mercator met Hans Rabaey, algemeen coördinator Theater aan Zee: “TAZ is onlosmakelijk verbonden met Oostende”

Hans Rabaey (58) is al meer dan 20 jaar actief bij Theater aan Zee. Aanvankelijk achter de schermen, de laatste jaren steeds meer op de voorgrond als algemeen coördinator. Hij zag het festival evolueren en wil een nieuwe zoektocht naar opvallende locaties voor het festival. “Oostende is een pioniersstad en sommige innovaties blijven te veel onder de radar”, zegt de

Lees meer »

Verthé Interieurs en Wijnen Vanassche lanceren actie: “Lekkere wijn voor goed doel”

Verthé Interieurs, een interieurwinkel vlakbij de Markt van Harelbeke, organiseert een wijnactie ten voordele van Het Ventiel. Die vzw zet zich in voor mensen met jongdementie. Met de actie wil Verthé Interieurs ervoor zorgen dat zij beter ondersteund worden.
The post Verthé Interieurs en Wijnen Vanassche lanceren actie: “Lekkere wijn voor goed doel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

“Ik ken bijna alle klanten bij naam”: ‘t Beenhouwerietje sluit na 31 jaar definitief de deuren in Roeselare

Na 31 jaar sloot Frank Goossens (60) voorgoed de deuren van zijn ambachtelijke slagerij ‘t Beenhouwerietje langs de Spanjestraat in Roeselare. Ondanks de moeilijkere laatste jaren, waarin Frank onder andere zijn vrouw Ria verloor, blikt hij terug op ruim dertig mooie jaren. “Ik ken 98 procent van de klanten bij naam.”
The post “Ik ken bijna alle klanten bij

Lees meer »