Liplezer onthult pittig gesprek tussen prinses Charlotte en prins Louis: “Stop met dansen!”

Niet alleen een stralende prinses Kate trok dit weekend de aandacht, ook haar ondeugende zoontje Louis (6) zorgde opnieuw voor een hoop vermaak onder liefhebbers van het Britse koningshuis. Een liplezer ontdekte dat grote zus Charlotte (9) het gedrag van haar broertje niet waardeerde. “Kijk gewoon naar de parade!’’ 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. “Rusland probeerde topman Duitse wapenfabrikant te vermoorden” – Kremlin zint op “maatregelen” tegen NAVO nadat alliantie steun aan Kiev versterkt

De VS en Duitsland hebben een Russisch complot verijdeld dat van plan was om de directeur van de Duitse wapenfabrikant Rheinmetall te vermoorden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ donderdag. Rheinmetall is een belangrijke wapenleverancier van Kiev. En staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat

Lees meer »

Pros Slachmuylders overleden: de districtsburgemeester die geen homo’s wilde huwen, zat in een Filipijnse cel voor ‘kindermisbruik’

In een ziekenhuis in de Filipijnse stad Tagbilaran op het eiland Bohol is Pros Slachmuylders overleden. Dat bevestigt zijn familie aan onze redactie. De voormalige districtsburgemeester van Berchem zat sinds begin juli opnieuw in de gevangenis op beschuldiging van kindermisbruik, een aanklacht die hij al acht jaar met klem ontkent. Slachmuylders werd 84.

Lees meer »

“We hadden zes keepers”: Oranje staat in halve finale na vijf dolle minuten tegen Turkije, en dan gaat zelfs Koeman even volledig los

Nederland mag blijven dromen van de hoofdprijs op het EK voetbal. Oranje had in z’n kwartfinale een vette kluif aan Turkije, maar trok dankzij vijf dolle minuten toch de felbevochten zege over de streep.” We krijgen wel eens het verwijt dat we geen groot hart hebben. Maar dat hadden we in deze wedstrijd wel”, zegt Oranje-bondscoach Koeman. In de halve

Lees meer »

“Entertainment staat centraal”: Dries Mertens en Jan Vertonghen stampen gloednieuw voetbalconcept uit de grond

Voetballers Dries Mertens (37) en Jan Vertonghen (37) zetten samen hun schouders onder een gloednieuwe voetbalcompetitie: ‘Masters of Madness’. In het concept nemen 80 mannen en vrouwen verdeeld over acht gemengde teams het tegen elkaar op. Entertainment staat centraal. “Masters of Madness is sneller en eigentijdser dan alle bestaande voetbalcompetities”, zegt Mertens. “We hebben nieuwe spelregels verzonnen, geïnspireerd door alle

Lees meer »

Jongen van 13 uit Gent sinds juni vermist

Een jongen van 13 die in de Gentse deelgemeente Ledeberg woonde, is al sinds 1 juni spoorloos. Dat melden het parket Oost-Vlaanderen en de federale politie in een opsporingsbericht in samenwerking met Child Focus.

Lees meer »

Nederlandse douane onderschept minder drugs in de eerste helft van 2024

De Nederlandse douane heeft in de eerste helft van 2024 minder drugs onderschept dan in dezelfde periode vorig jaar. In de Nederlandse havens kon de douane slechts 16.000 kg cocaïne onderscheppen. Vorig jaar was dat nog ruim 28.000 kg. Volgens de Nederlandse douane is de kleinere vangst bewijs dat de maatregelen werken om de invoer van drugs tegen te gaan.

Lees meer »

Kuurne verwelkomt bijna 500 nieuwe inwoners

De gemeente Kuurne mocht het afgelopen jaar bijna 500 nieuwe inwoners verwelkomen. Zoals elk jaar werden alle nieuwkomers uitgenodigd voor een welkomstbijeenkomst, die dit jaar plaatsvond in de nieuwe gemeenteschool Nest.
The post Kuurne verwelkomt bijna 500 nieuwe inwoners appeared first on KW.be.

Lees meer »